ΟΑΣΑ: Αντισηπτικά σε εργαζομένους και ενημερωτικά μηνύματα για τους επιβάτες λόγω κοροναϊού

ΟΑΣΑ: Αντισηπτικά σε εργαζομένους και ενημερωτικά μηνύματα για τους επιβάτες λόγω κοροναϊού Facebook Twitter
Αντισηπτικά στους εργαζομένους και απολύμανση συρμών και οχημάτων αποφάσισε ο ΟΑΣΑ λόγω κοροναϊού (Eurokinissi)
1

Μετά και την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του μετρό για λήψη μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό, ο ΟΑΣΑ προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο ΟΑΣΑ προχωρά άμεσα στην προμήθεια αντισηπτικών (για χρήση μόνο των εργαζομένων) τα οποία και θα τοποθετηθούν σε σταθμούς, εκδοτήρια, γραφεία και όλους τους χώρους στους οποίους βρίσκονται οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες.

Παράλληλα, όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σημερινής σύσκεψης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών με τη συμμετοχή της ΣΤΑΣΥ και της ΟΣΥ, σε πρώτη φάση σε όλες τις οθόνες των αστικών συγκοινωνιών (σε σταθμούς μετρό, τηλεματική, συρμούς μετρό κτλ) θα επαναλαμβάνονται συνεχώς ενημερωτικά μηνύματα που θα υπενθυμίζουν τα μέτρα προστασίας και προσωπικής υγιεινής, που πρέπει όλοι να τηρούν ως μέτρο προστασίας κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Επίσης, σε ημερήσια βάση αποφασίστηκε από τον ΟΑΣΑ η απολύμανση (καθαριότητα) συρμών και οχημάτων με έμφαση σε μπάρες και χειρολαβές, τα οποία οι επιβάτες ακουμπούν συστηματικά, ενώ εντατικοποιούνται τα μέτρα καθαριότητας των σταθμών.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια