Το Euro 2020 αναβάλλεται για έναν χρόνο -Απόφαση της UEFA, λόγω κορωνοϊού

Το Euro 2020 αναβάλλεται για έναν χρόνο -Απόφαση της UEFA, λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
Αναβλήθηκε για έναν χρόνο το Euro 2020 (Πηγή φωτό ΕPA)
0

Το Euro 2020 αναβλήθηκε για έναν χρόνο και θα διεξαχθεί το 2021, εξαιτίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η νορβηγική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Η διοργάνωση αναμενόταν να γίνει από τις 12 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, σε 12 χώρες. Η νορβηγική ομοσπονδία έγραψε στο Τwitter: «Η UEFA αποφάσισε ότι το Euro πρέπει να αναβληθεί έως το 2021. Θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου την επόμενη χρονιά».

Έπειτα από την απόφαση αναβολής δημιουργείται ο «χώρος» για την ολοκλήρωση του Champions League και του Europa League, που έχουν διακοπεί, αν βέβαια οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό επιτρέψουν την επανέναρξη των ποδοσφαιρικών ανακοινώσεων. Η ανακοίνωση της αναβολής αναμενόταν καθώς έγινε γνωστό ότι την περασμένη εβδομάδα η UEFA ακύρωσε τις κρατήσεις που είχε κάνει στην Κοπεγχάγη, μία από τις πόλεις που θα φιλοξενούσαν αγώνες.

Από την άλλη, σε ό,τι αφορά τους Ολυμπιακούς αγώνες, η ΔΟΕ μέχρι στιγμής επιμένει σε κανονική διεξαγωγή, με βάση το πρόγραμμα, ενώ αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει η διοργάνωση κεκλεισμένων των θυρών. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, υποστήριξε σήμερα ότι έλαβε τη στήριξη των ηγετών της G7 για «πλήρη» διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων Τόκιο 2020. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM