ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2017 | 00:27

Δουλιτσα να υπαρχει!

Βγαινεις στον δρομο , πετυχαινεις μια θεια που εχεις να την δεις 1500 χρονια.-Γεια σου αγορι μου τι κανεις?-Καλα θεια Χ εσυ?-ολα καλα, Δουλευεις? Τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδια?(μιλαω για ατομα οπως εμενα που δουλευουν σε δουλεια που ΔΕΝ τους αρεσει)Μα ειναι δυνατον ολα γυρο μου να απευθυνονται στην δουλεια? HELLO?υπαρχει και μια @!#!$ ζωη εδω περα καπου ξερεις...Ποσο αδικο ειναι να ΠΡΕΠΕΙ να κανεις κατι χωρις να το θελεις και ολα τα προβατα απο κατω να το υποστηριζουν λες και για ολους τους ανθρωπους ισχυει το ιδιο.. Ε βεβαια! εγω και ολοι εσεις μας αρεσει το ιδιο φαγητο, εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα, εχουμε το ιδιο σωμα κτλπ κτλπ...Τα βαρεθηκα ολα... ΟΛΑ ομως... καθε πρωι την ιδια ωρα , την ιδια διαδρομη , την ιδια δουλεια, τα ιδια ατομα , τα ιδια λεφτα (που ειναι αισχος) και να ακους τις ιδιες μ@λ@#ες καθε μερα απο καθε ανθρωπο που μολις ξυπνησε σκεφτηκε.....Δουλεια! Αν πεις σε εναν χαζο οτι ειναι χαζος θα το καταλαβει?Υ.Γ. Ξαναλεω οτι απευθυνομαι σε ατομα που δεν τους αρεσει η δουλεια που κανουν.
2
 
 
 
 
σχόλια
-Γεια σου αγορι μου τι κανεις?-Καλα θεια Χ, εσυ?-Όλα καλα, κανα πούτσο ρίχνεις, ή τη βγάζεις χειροκίνητα;-Γεια σου αγορι μου τι κανεις?-Καλα θεια Χ, εσυ?-Όλα καλα, μήπως έχεις 500€ να μου δανείσεις; Πρέπει να πάρω asap το Playstation 5 ρε μαν, έχω φάει πακέτο.-Γεια σου αγορι μου τι κανεις?-Καλα θεια Χ, εσυ?-Όλα καλα, με κάλεσαν απ' το Σαρβάιβορ και πακετάρω.
Scroll to top icon