ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2017 | 00:23

??

Γνωριστηκαμε μεσω κοινων φιλων και απ την πρωτη στιγμη ενιωσα οτι εχουμε πολλα κοινα. Ιδιο χιουμορ, ιδιο γουστο στη μουσικη, μας αρεσουν ιδια πραγματα και γενικα περνουσαμε ωραια καθε φορα που μιλουσαμε οι δυο μας. Μαλιστα ειχες πει κ σε εναν απ τους κοινους μας φιλους οτι σου αρεσω ως κοπελα. Παρολα αυτα ομως, οταν εισαι στην πολη σπουδων σου, δεν με παιρνεις τηλεφωνο, δε στελνεις ουτε ενα μηνυμα, γενικα δεν νοιαζεσαι αν ζω ή αν πεθανα. Αλλα με το που ερθεις, ειμαι ο πρωτος ανθρωπος που παιρνεις τηλεφωνο για να βγουμε και θες να περνας ατελειωτες ωρες μαζι μου. Οταν λειπεις δεν σε ενδιαφερει καν να μαθεις τα νεα μου, αλλα οταν ερχεσαι, για καποιο περιεργο λογο εχεις αναγκη να με βλεπεις καθημερινα. Μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο?? Θα μπορουσε καποιος να σκεφτει οτι με θες μονο για καβατζα, για να κανουμε σεξ δηλαδη, αλλα οσες φορες βρισκομαστε, δεν εχεις κανει ποτε κινηση, παρολο που ειχες πολλες ευκαιριες. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι με γραφεις οταν εισαι στην πολη σπουδων σου και, οταν ερχεσαι εδω, ειμαι η πρωτη σου προτεραιοτητα...Δεν γινεται να με βλεπεις απλα φιλικα και να θες απλα να λεμε τα νεα μας. ΑΛλα απ την αλλη, αν με εβλεπες ερωτικα, θα εστελνες και κανα μηνυμα οσο εισαι μακρια. Αν πραγματικα υπηρχα στη σκεψη σου, δεν θα με θυμοσουν μονο οταν ερχοσουν εδω, αλλα και οταν μας χωριζαν καποιες εκατονταδες χιλιομετρα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν γινεται να με βλεπεις απλα φιλικα και να θες απλα να λεμε τα νεα μας. ΑΛλα απ την αλλη, αν με εβλεπες ερωτικα, θα εστελνες και κανα μηνυμα οσο εισαι μακρια. Πηγή: www.lifo.grΤο είπες και μόνη σου παραπάνω. Ο τύπος δεν ψεύδεται για το γεγονός ότι του αρέσεις. Απλώς, απλώνει και αλλού τα δίχτυα του. Δεν θέλει κάτι σταθερό, άλλωστε σπουδάζει ακόμα το παιδί. Δεν θέλει δεσμεύσεις από τώρα και μεταξύ μας πολύ καλά πράττει.
Scroll to top icon