ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2017 | 02:05

...

αμά το πάρω απόφαση ότι δεν θα είμαι ποτέ αρκετά καλή για κανέναν θα αισθανθώ καλύτερα λέτε ? .. δεν ξέρω εγώ σκέφτομαι ότι ίσως έτσι ελευθερωθώ ..
1
 
 
 
 
σχόλια
Το ζητούμενο είναι να είμαστε αρκετά καλοί για τους εαυτούς μας. Η αίσθηση που έχει κάποιος για τον εαυτό του είναι αυτή που υπερκαλύπτει τελικά την αίσθηση που έχουν οι άλλοι. Άσε δε, που συμβαίνει το εξής μαγικό: έχουμε μια τάση να έλκουμε και να ελκόμαστε από άτομα που τείνουν να επιβεβαιώνουν τους φόβους ή τις προσδοκίες μας. Οπότε δεν είναι διόλου απίθανο να προσέχεις όσους σε αμφισβητούν και να αμφισβητείς το ενδιαφέρον όσων σε βρίσκουν αρκετή. Βέβαια, μπορεί τα παραπάνω να είναι κουραφέξαλα αν για παράδειγμα έχεις ελάχιστες εμπειρίες. Και στατιστικά αν το δεις πάντως, είναι πολύ πιπιο πιθανό να πέσεις σε ακατάλληλο άτομο πάρα σε κάποιον ταιριαστό. Αν γραπώνεσαι από τον -για σένα- ακατάλληλο τότε πρέπει να το ψάξεις λίγο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon