ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2017 | 15:15

Υπαρχει ακομα αγαπη

Δουλευω σε ενα καταστημα με ρουχα που ειναι απο δευτερο χερι και η τιμη παει με το κιλο. Χθες λοιπον ερχεται ενα ζευγαρι με ενα μικρο κοριτσακι και μου ζητησαν καλα ρουχα για ενα γαμο. Ακουσα να λεει η γυναικα ψυθιριστα στον αντρα της 'ξερεις θα ηθελα να περναμε κανονικα ρουχα δεν ηθελα να φτασουμε σ αυτη την κατασταση' . Την πηρε και την αγκαλιασε και της ειπε μην στεναχωριεσαι ολα ειναι μια χαρα. Εδωσαν περιπου 35 με 40 ευρω και ηταν τοσο χαρουμενοι και το μικρο να φωναζει και να καμαρωνει για το φουστανακι του. Συγκινηθηκα ρε παιδια, αυτοι οι ανθρωποι δεν ξερω απο ποτε ειχαν να ψωνισουν κατι για αυτους και τα προσωπα τους ελαμπαν γιατι ηταν μαζι και μεσα στη φτώχεια τους ειχαν δημιουργησει ενα γερο δεσιμο. Επρεπε να δειτε με ποση αγαπη και σεβασμο μιλουσαν μεταξυ τους. Ενω παραλληλα την ιδια στιγμη βλεπουμε πως η κριση εφερε κριση και στην οικογενεια και στις σχεσεις των η τουλαχιστον εβγαλε τον ασχημο εαυτο των ανθρωπων.
1
 
 
 
 
σχόλια
"Κανονικά ρούχα".. Έλεος πια με αυτήν την νοοτροπία. Σαφώς και είναι πάρα πολύ άσχημο να μην έχεις την οικονομική δυνατότητα να προσφέρεις όσα θέλεις στο παιδί σου και σαφώς η χώρα μας δεν είναι στα καλύτερά της. Αλλά αυτό το πράγμα με το να θεωρούμε ντροπή να ψωνίζουμε από λαϊκές ή να παίρνουμε μεταχειρισμένα ρούχα φτάνει. Μια γνωστή από Αγγλία όταν της είπα ότι έχουμε πάρα πολύ λίγα μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα έμεινε άφωνη γιατί εκεί λέει έχουν παντού και είναι πάρα πολύ συνηθισμένο να ψωνίζεις από τέτοια μαγαζιά ασχέτως οικονομικής κατάστασης. Ελληνίδες μητέρες άνεργες που δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν φροντιστήρια στα παιδιά τους αρνούνται να γίνουν καθαρίστριες γιατί "σκάλες δεν κάνουν" ή δεν δουλεύουν σε σούπερ μάρκετ γιατί "δουλειά είναι αυτό;".
Scroll to top icon