ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2017 | 17:08

Δυστυχώς που γίνεται ΕΥΤΥΧΩΣ

Έχω πολύ υψηλή νοημοσύνη. Και μαζί με αυτήν, έχω και πολύ οξεία αντιληψη. Για πολλά χρόνια νόμιζα ότι - δυστυχώς για μένα - θα είμαι καταδικασμενος στη μοναξιά, να τρώω στη μάπα όχι μόνο τη στενομυαλια του κόσμου, αλλά και τη ζήλεια και την κακία του, αφού μονίμως ήμουν πολύ καλύτερος σε πολλούς τομείς από τους συνομηλίκους μου. Και δυστυχώς έκανα το λάθος να πιστέψω ότι ήμουν κατώτερος από την ευρεια μάζα, ότι δεν άξιζα να ζω. Έκανα και απόπειρα αυτοκτονιας. Δυστυχώς σκεφτόμουν ότι δυστυχώς επέζησα. Ήμουν δυστυχισμένος...Το οτι μου πήρε πολλά χρόνια να αντιληφθώ ότι σκεφτόμουν εντελώς αντιπαραγωγικα, ενδεικνυει ότι δεν ήμουν και τόσο έξυπνος. ΕΥΤΥΧΩΣ όμως, ρόδα είναι και γυρίζει! ΕΥΤΥΧΩΣ πλέον η κατάθλιψη έχει φύγει, η σκέψη μου επικεντρώνεται στη δημιουργία και η συνειδητή αισιοδοξία έχει γίνει τρόπος ζωής! Πάλι τρώω στη μάπα ορισμένα πράγματα, αλλά δεν τα αφήνω να με επηρεάζουν! ΕΥΤΥΧΩΣ, αν και υπάρχουν ελαχιστοι άνθρωποι εκεί έξω που με καταλαβαινουν, πολλοί δε που με φθονούν, η ζωη μου πλέον παίρνει άλλη ροτα! ΕΥΤΥΧΩΣ που κάποια λάθη διορθώνονται! ΕΥΤΥΧΩΣ που η ανθρώπινη νόηση είναι ισχυρότερη από την ανθρώπινη βλακεία! ΕΥΤΥΧΩΣ που τα τραύματά μου με έκαναν πιο δυνατο! ΕΥΤΥΧΩΣ!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ευτυχώς που το κατάλαβες να λες φίλε μου .Ξέρεις γενικώς οι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται περισσότερα δεν είναι πάντα ευτυχισμένοι .Γιατί βλέπουν την πικρή αλήθεια όπως ακριβώς αυτή είναι .Χαίρομαι ειλικρινά που απέβαλλες το συναίσθημα της ισοπέδωσης των πάντων γιατί αυτό αποδεικνύει όντως την εξυπνάδα .Γιατί ξέρω πολλούς έξυπνους που κοίταξαν κατάματα την αλήθεια και αφέθηκαν στο έρεβος αυτής ,φοβισμένοι μικροί και ανήμποροι να ρίξουν φως .Τα κατάφερες όμως και σε επικροτώ ,τα κατάφερες και σε θαυμάζω ,τα κάτάφερες και μεταφέρεις και σε άλλους το μήνυμα ότι μπορούν .Πάντε δυνατός πάντα με το κεφάλι ψηλά αδερφέ μου !Θέλει θάρρος και θράσος η ζωή και μόνο αν σηκώσεις το κεφάλι από το πάτωμα θα δεις καθαρά τι απλώνεται μπροστά σου .Να σαι καλά και έχε πίστη ,στον εαυτό σου ..
Οι πιο ευτυχισμένοι είναι όσοι ζούνε στον αφρό. Αυτοί απλά υπάρχουν και ζούνε τόσο φυσικά και αυθόρμητα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη και περισυλλογή. Μια ασυνείδητη ζωή καμιά φορά φαντάζει ονειρική. Το μυστικό όμως για μένα είναι ( εφόσον έχεις πιο ευρεία αντίληψη αγαπητέ εξ.) να ξέρεις πότε πρέπει να σκέφτεσαι τα πράγματα και πότε να τα αφήνεις να συμβαίνουν και να σε παρασέρνουν. Αυτό απαιτεί δεξιοτεχνία και πολλή δουλειά με τον εαυτό σου. Αν και παίζει να το ξέρεις ήδη.
Scroll to top icon