ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2017 | 13:24

Του το είπα σήμερα το πρωί.

Χθες το βράδυ δεν μου βγήκε, ήταν ήδη φορτωμένος από την δουλειά. Έφυγε όπως ήταν, πήγε στο σπίτι του και δεν ξέρω πόσο ξύλο έφαγε ο μικρός, πάντως του έσπασε την μύτη και τώρα είναι στο νοσοκομείο με τους γονείς του. Τον άντρα μου τον έχει η αστυνομία στο τμήμα. Είπα τα νέα στον γιο μου ο οποίος έχασε όλο το σκηνικό γιατί κοιμόταν, και αυτός μου έβαλε τις φωνές γιατί λέει δεν το είπα αμέσως στον ίδιο και τον άφησα να πάει σαν μαλάκας βόλτα με τον άλλο. Ναι, να του το έλεγα να ήταν αυτός τώρα στο τμήμα. Εγώ έχω στο σπίτι δυο μπουλντόγκ, δεν έχω ανθρώπους. Πολύ θα ήθελα να σηκωθώ να φύγω κάτι μέρες, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει με τον άντρα μου. Τώρα θα πάμε κι εμείς στο τμήμα. Ρεζίλι γίναμε.
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλο γιδι εισαι. Ησουν σιγουρι προχτες οτι αμα το αναφερεις στο συζηγο θα γινει φασαρια, τι το λες. Αλλα ειμαι και εγω σιγουρος οτι κατα βαθος γουσταρες τη μανουρα που εγινε για παρτυ σου. Ισως να δεις τον αντρα σου μπρουταλ και ετσι..
Εσύ δεν μπορούσες να το διαχειριστείς δηλαδή και να κόψεις τη φόρα στον πιτσιρικά που σου ριχνόταν; Έπρεπε να ενημερώσεις το σύζυγο...Ειλικρινά, δεν ξέρω αν έπραξες σωστά ή λάθος, αλλά αυτό που δε θα σταματήσω να λέω είναι ότι κάθε επιλογή μας έχει και τις συνέπειες της.
Scroll to top icon