ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2017 | 14:55

Κριση πανικου

Γεια σας , ειμαι 17 χρονων τελειωσα φετος την δευτερα λυκειου με πολυ διαβασμα ειδικα στις εξετασεις ακομα περισσοτερο. Σε ολο.αυτο το διαστημα επινα αρκετους καφεδες δυστυχως γιατι πιστευα οτι ημουν πιο αποδοτικη αλλα μου δημιουργουσε αρκετη υπερενταση και αντιμετωπιζα δυσκολιες στον υπνο μου .Μολις τελειωσα τις εξετασεις πηγα ενα σαββατο /κυριακο στο εξοχικο μου και με επιασε ενα βραδυ χωρις καποιο λογο κριση πανικου δεν ηξερα στην αρχη οτι ηταν και για αυτο επισκεφτηκα το νοσοκομειο. Ολες οι εξετασεις ηταν μια χαρα αλλα εγω οχι τις δυο πρωτες εβδομαδες ενιωθα οτι κυριολεκτικα κατι θα γινει και θα πεθανω γιατι ενιωθα οτι ειχα δυσπνοια (ενω δεν ειχα) πονο στο στηθος και ταχυκαρδια .Υστερα απο αυτες τις εβδομαδες ηρεμησα και ειδα τα πραγματα πιο λογικα αλλα δυστυχως οι.φοβιες δεν εχουν σταματησει φοβαμαι να βγω μονη μου ,να κουραστω με οποιαδηποτε δραστηριοτητα. Και ειναι μια κρισιμη περιοδος που το επαθα γιατι αντι να ειχα ξεκινησει καλοκαιρινα μαθηματα απο τοτε που τελειωσα τις εξετασεις για να εχω περισσοτερο καλοκαιρι ..τα ξεκινησα τωρα αρχες ιουλιου και νιωθω φοβιες .Δεν εχω επισκεφτεί καποιο ψυχολογο επειδη οι δικοι μου ανθρωποι θεωρουν οτι δεν χρειαζεται και.μερικοι οτι μπορει να γινω χειροτερα.Επειδη μπαινω σε δυσκολη ταξη (3η λυκειου) αν συνεχισω τους ρυθμους διαβασματος φοβαμαι οτι θα το ξαναπαθω και μετα θα δυσκολευτω να ξαναβρω τον ρυθμο μου.Οποιαδηποτε συμβουλη θα την εκτιμήσω ιδιαιτερα!
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα ηταν καλο να επισκεφθεις ενα ψυχολογο ή αποψεις των γονιων ορισμενες φορες το οτι δε χρειαζεσαι ή κ των τριτων ατομων οτι θα γινεις χειροτερα δεν ευσταθουν! Δυστυχως οι φοβιες σου ειναι κατι το οποιο απο τα λεγομενα σου δεν ειναι πλεον αντιμετωπισιμες λογω των κρισεων πανικου θα ηταν καλυτερα να επισκεφθεις καποιον ειδικο που θα σε βοηθουσε να μιλησεις κ να ανακαλυψετε μαζι τι σε επηρρεαζει τοσο πολυ! Κ στα λεω σαν παθουσα καθως κ εγω σ'αυτη την ηλικια αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα! Κανε μια συζητηση με τους δικους σου κ προσπαθησε να τους κανεις να καταλαβουν οτι το εχεις αναγκη! Δε ξερω αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα οποτε ψαξε λιγο στο ιντερνετ οι περισσοτεροι δημοι νομιζω οτι εχουν φροντισει για δωρεαν ψυχολογους καθως θα μπορουσε να απευθυνθεις κ σε καποιο τηλεφωνικο κεντρο!
Scroll to top icon