ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2017 | 23:59

Γιατι ??

Ο φιλος μου αλλαξε το τελευταίο διαστημα πολυ..Συνέχεια δουλευει πολλες ωρες αλλα οταν γυρναει σπιτι δεν θελει να ερθει απο το σπίτι μου για να κοιμηθουμε μαζί απεναντιας ειναι ολη την ωρα στο φεισμπουκ και τον δειχνει συνεχεια ενεργο..εχω θολωσει τον σκεγτομαι ολη μερα ενω αυτος μονο να λεει οτι πνιγεται στη δουλεια ξερει να λεει...πανω απο δεκα μερες που ενώ με βλεπει ενεργη στα μεσα δικτύωσης δεν μου μιλαει καθόλου..μεχρι αργα το ξημέρωμα...πιστεύω οτι γνωρισε καποια αλλη και εχει ξενερωσει μαζι μου...τι να κάνω?ο ίδιος λεει πως οχι..δεν υπάρχει κατι αλλο απλα πιεστηκε λογω δουλειας κ οτι με αγαπαει αλλα πουντο??αφαντος......... τι αλλο μενει να κανω?
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν αρκεί μόνο να σου λέει ότι σε αγαπάει,κυρίως να το δείχνει χρειάζεται.Αφού απ'ότι κατάλαβα του έχεις μιλήσει δώσε του μια ευκαιρία να βελτιώσει τη συμπεριφορά του αλλιώς πάρε το καπελάκι σου και φύγε.
Scroll to top icon