ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2017 | 20:25

Ατοπική δερματίτιδα

Εδώ και ένα μηνα είχα πάθει έκζεμα στις μασχάλες και στα χέρια. Εδώ και ένα μήνα κυκλοφορώ με αξύριστη μασχάλη ενώ μου έχουν απαγορέψει τα αποσμητικά/αντι-ιδρωτικά, αρώματα κτλ. Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να ξυρίσω επιτέλους τις μσχάλες μου. Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός και να κάνω επιτέλους ένα κανονικό μπάνιο και να μυρίζω φρεσκάδα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα πλένομαι μόνο με το φαρμακευτικό άοσμο σαπούνι και μετά ξεχωριστά θα λούζω τα μαλλιά μου για να μην πέφτουν τα σαπούνια πάνω στο έκζεμα. Το έκζεμα έχει σχεδόν υποχωρήσει. Λίγη υπομονή ακόμα κι ας ελπίσουμε να μην ξαναεμφανιστεί μετά τα σαπούνια που θα ρίξω πάνω μου.ΥΓ: Υπάρχουμε και εμείς που λόγω δερματικού προβλήματος, απαγορεύεται το ξύρισμα και κάθε είδους αρώματος. Ανάμεσα σε αυτούς που μπορεί να μυρίζουν λίγο άσχημα, μπορεί να βρίσκομαι κι εγώ. Δεν έχω ιδέα πως αλλιώς μπορώ να καλύψω όλη αυτή τη μυρωδιά που αισθάνομαι ότι έχω. Δεν ξέρω πως μπορεί να μυρίζω στον άλλον, αλλά προσωπικά δεν αισθάνομαι και πολύ καθαρή κι ας πλένομαι καθημερινά.
1
 
 
 
 
σχόλια
Έλα βρε κορίτσι!! Αφού πλένεσαι καθημερινά δεν μυρίζεις όπως νομίζεις. Εντάξει καταλαβαίνω πως είναι καλοκαίρι και ιδρώνεις παραπάνω αλλά χαλάρωσε!! Εγώ που είχα πάθει "ροδόχρους πιτυρίαση" και κυκλοφορούσα λες και είχα ανεμοβλογιά για ένα μήνα!!! Περαστικά να είναι και όλα καλά θα πάνε..
Scroll to top icon