ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2017 | 02:27

Αυπνιες..

Τις τελευταιες 2 εβδομαδες,μολις ξαπλωσω το βραδυ με πιανει μεγαλη στενοχωρια.. δεν ξερω το γιατι αλλα νοιωθω ενα μεγαλο κενο μεσα μου, ειτε κανω αρνητικες σκεψεις, ενω ξεπερασα σχεδον την καταθλιψη και γενικα προσπαθω διαβαζω βιβλια για να γινω καλα. Ποτε δεν ειχα τετοια θεματα στον υπνο, αλλα αυτον τον καιρο εχω αγχος ταχυκαρδιες.. δεν ξερω τι ειναι... μηπως γνωριζει καποιος..
2
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή λες για κατάθλιψη, ήταν διαγεγνωσμένη από επαγγελματία; Ακολούθησες ψυχοθεραπεία; Μάλλον πρέπει να συνεχίσεις ή να πας σε κάποιον επαγγελματία τώρα αν δεν πήγαινες πριν, ώστε να σταματήσεις τις αϋπνίες εν τη γενέσει τους και να βρεις τρόπους να τις αντιμετωπίζεις. Κάντο τώρα, όσο είναι νωρίς.
Θα σου προτεινα να δεις μια εκπομπη 'ολα για την υγεια μου' απο το mega, ψαξε στο youtube ειχε θεμα τις αυπνοιες,πιστευω θα σε βοηθησει αρκετα,εγω απευθυνθηκα σε ψυχιατρο γιατι το προβλημα ειχε παρει τεραστιες διαστασεις.Η συμβουλη μου ειναι να το προλαβεις στην αρχη του το προβλημα αυτο, το οτι βοηθαει η κουραση κλπ οκ ναι φανταζομαι τα ξερεις..Και εννοειται αμα συνεχιζεται το προβλημα να δεις εναν γιατρο!Αμα το μυαλο δεν σταματα να σκεφτεται και η ψυχολογια μας ειναι ρακος και 10 χλμ να τρεξεις η αυπνοια παλι θα σου χτυπησει την πορτα!
Scroll to top icon