ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2017 | 03:57

Μπέρδεμα

Χωρισαμε με το φιλο μου τον αγαπουσα τρελα οσο δεν παει...αλλα με έχει στο φτυσιμο ενα ολοκληρο μηνα..μου εχει πει πως δεν θελει να τον περιμενω..δεν ξερει αν θελει να είμαστε μαζι..γενικα δεν ξερει τι θελει...ε λοιπον δεν τον ενοχλησα ..δεν ειπα κατι..ισως γιατι ειχα δωσει το 100% του εαυτου μου για να τον φερω κοντα μου..προχθες γνωρισα ενα παιδι ..εγω 34 αυτος 28 μου προτεινε να βγούμεσημερα .και περασαμε υπεροχα...εκει λοιπον που γυρναω σπιτι βλεπω δεκαπεντε κλήσεις απο το παιδι που ημασταν μαζι..οτι τον κοροιδευω και αφού περναω καλα να συνεχισω..και με νευρα οτι εγω ειμαι η λαθος......που ησουν ενα μηνα αγαπη μου??οταν εγω εκλαιγα και ειχα πεσει στα πατωματα για σενα? Με θες ή δεν με θες?ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ.....η δική μου στάση ποια πρεπει να ειναι απο δω κ εξης?να νιωθω τύψεις?
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν καταλαβα πως εμαθε οτι βγηκες με τον αλλον, αλλα κοπελα μου οπως και να το μαθε, πιστεψε με, αν νοιαζοταν για σενα, θα στο ειχε δειξει πιο πριν, οχι με το που εμαθε οτι βγηκες με αλλον. ΑΠλα θιχτηκε ο εγωισμος του που διαπιστωσε οτι προχωρας τη ζωη σου. That's all. Αν παντως θες ακομα τον πρωην, φροντισε να μην δωσεις ψευτικες ελπιδες στο παιδι με το οποιο βγαινετε τωρα. Ειναι κριμα και δεν φταιει σε τιποτα. Ξεκαθαρισε τι θες μεσα σου.
Scroll to top icon