ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2017 | 01:15

δρν ειμαι τρολ

Ο άντρας μου πάει με διάφορες, εγω το ξέρω δεν χωρίζω γιατί τον αγαπώ και αυτός το ίδιο. Ακούγετε κουλό αλλα αυτο συμβαίνει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ασχέτως αν είσαι τρολ το μόνο σίγουρο είναι ότι η αγάπη είναι άσχετη με αυτή την κατάσταση. Αν έχετε ανοιχτό ( σεξουαλικά) γάμο ως προς τρίτους αμφότεροι, καλώς. Αν όχι, έχετε μια άνιση σχέση και φυσικά το θέμα δεν είναι τι θα σου πούμε εμείς αλλά αν για σένα λειτουργεί. Σε πειράζει όλο αυτό που συμβαίνει; Σε πονάει ; Σε ενοχλεί; Καλό είναι ν' αφουγκραστείς τι πραγματικά νιώθεις και όχι απλά να αιτιολογείς ή μη κάποια πράγματα σε άσχετους που στην τελική δεν ζούμε τη ζωή σου.
Τι εννοείς "και αυτός το ίδιο";Αυτός δε σε χωρίζει γιατί βλέπει ότι ανέχεσαι να ξενοπηδάει και βολεύεται,όχι επειδή σ'αγαπάει.Αν είναι δυνατόν,άνοιξε λίγο τα μάτια σου σε παρακαλώ.Δεν είναι αγάπη αυτό(απ'τη μεριά του τουλάχιστον).
Scroll to top icon