ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2017 | 18:39

Ο σύντροφός μου δεν με "ανεβάζει"

Πόση ανάγκη έχετε οι υπόλοιπες γυναίκες, από τους ερωτικούς σας συντρόφους να σας "ανεβάζουν" σαν θηλυκά???? Ερωτικά, σεξουαλικά, ένα κοπλιμέντο για το σώμα σας, το στήθος σας, τον κ@λο σας, το χαμογελό σας, το γέλιο σας, τα μαλλιά σας...κατι!Είμαι παράλογη που το ζητάω και μου λείπει???? έχω έναν σύντροφο που δεν το κάνει σχεδόν ποτέ...μάλλον δεν το έχει καθόλου, αλλά μου δημιουργεί πρόβλημα και ομολογώ πως αναπολώ τις εποχές που φλέρταρα.......ναι με κάνει να θέλω να φλερτάρω με άλλους άντρες για να νιώσω ξανά γυναίκα και αρεστή. Το έχω συζητήσει μαζί του και μου απάντησε πως μετράνε περισσότερο οι πράξεις από τα λόγια. Το γαμώτο είναι πως είμαι ευπαρουσίαστη, αν και θεωρώ πως η οποιαδήποτε γυναίκα πρέπει να αποθεώνεται από τον γκόμενό της. Είναι φορές που φτιάχνομαι κ δεν το παρατηρεί καν....νιώθω αόρατη κ είμαστε μαζί μόλις 2 χρόνια. Παρόλαυτά , θέλει δίπλα του ΜΟΝΟ ωραίες γκόνενες......Λυπάμαι αλλά παρότι τον αγαπάω, κάνω σκέψεις με άλλους πλέον.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αρα μεταξύ σας δεν υπάρχει καλή επικοινωνία. Όσο να πεις τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες(παραδεχτείτε το) θέλουν που και που να τους λες έναν καλό λόγο. Δεν είναι κακό, ούτε φλωρικο (όπως σκέφτονται καποιοι), ίσα ίσα που τονωνει την σχεση.Καταλαβαίνω ότι εσύ ξέρεις τι θες από εκείνον, αλλα αυτός μάλλον δυσκολεύεται να εκδηλώσει τα συναισθήματα του.Πρέπει να τον ξαναπιάσεις και να του εξηγήσεις ότι δεν σου αρέσει αυτή η στάση του και ότι δεν είστε ρομπότ αλλά άνθρωποι και πρέπει να βρείτε έναν κοινό κώδικα επαφής.
Αυτό που η κοινωνία μας έχει μάθημενές από μικρές να μας χαϊδεύουν τα αυτιά όλη την ώρα σχετικά με την εμφάνιση πολύ μου τη δίνει. Βλέπεις ένα μικρό κοριτσάκι και αμέσως ο κόσμος αρχιζει να κάνει σχόλια του τυπου:τι κουκλάκι που είσαι, τι όμορφα μαλλάκια, μοιάζεις με πριγκηπισσουλα κτλ δίνοντας υπερβολικη βαρύτητα στην εμφάνιση. Και ερχόμαστε στο σήμερα.Το κοριτσάκι μεγάλωσε και έγινε γυναίκα και πιστεύει πως όλοι πρεπει να συνεχίσουν να ασχολούνται με την εμφάνιση της,τα νύχια, τα μαλλιά, τι φόρεσε κτλ.Κοινώς ο κόσμος χεστηκε για το πως μοιάζεις.Αφού ο γκομενός σου σε επέλεξε για κοπέλα του σημαίνει ότι του αρέσειΣ.Φαντάζομαι θα έχει να ασχοληθεί και με άλλες δουλειές από το να σε νταντευει όλη μέρα λέγοντας σου από το πρωί μέχρι το βράδυ τι όμορφη είσαι.
Πιστευω πως παρολο που η εξ επικεντρωθηκε στο οτι δεν ακουει κοπλιμεντο απο τον συντροφο, το πιθανοτερο πως δεν ακουει κ γενικοτερα καλη κουβεντα, κατι που οοολες εχουμε μεγαααλη αναααγκη.... Αααακους αγαπη μουυυυ????
Αγαπητή μου αν "φτιάξιμο" εννοείς ότι απλά κούρεψες την ψαλίδα από τα μαλιά σου ή έβαλες ελάχιστο κονσιλερ, δεν θεωρείται αλλαγή για έναν άντρα. Δεν φημιζόμαστε για την παρατηρητικότητα μας.Αν πάλι κάνεις σκέψεις με άλλους, αυτό σίγουρα δεν στο προκαλεί ο φίλος σου με τη συμπεριφορά του. Σαν φθηνή δικαιολογία μου ακούγεται γιατί ανέκαθεν έπαιζε το μάτι σου.
Scroll to top icon