ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2017 | 19:12

+9 εκ.??

Ρε 'σεις, μολις εμαθα οτι στην Ρωσια λεει οι γυναίκες ειναι 9 εκ περισσότερες απο τους αντρες! Ελευθεροι της Ελλαδας ενωθείτε,εζουμε ελπιδα! Βιρα τις άγκυρες για τον βορρα! :DΙ.Α.
5
 
 
 
 
σχόλια
Οι περισσότεροι έλληνες άντρες είστε λιγδιάρηδες με απεριποίητα μούσια - μουστάκια αξύριστοι και λιγδιάρικα μαλλιά, σκουλαρίκια , αλυσίδες κτλ. Αφήστε τις ρωσσίδες στην ησυχία τους. Βουλγάρες- Ρουμάνες και πολύ σας πέφτουν.
Χαχαχαχαχαχα εισαι μεγαλος!! Τεραστιος!!! Χαχαχαχαχαχα κλαιω να σε καλα.. Σε φανταστηκα αργοναυτη να εισαι στο μπροστινο καραβι με τα μαλλια σου να ανεμιζουν και εσυ αγερωχος μπροστα και πισω οι ορδες των υπολοιπων να τραβατε πλωρη Βορρα. Βιρραααααααα:-)) :-)) :-))
Χαχαχαχαχα Ρε συ παλια ειχα μακρυα μαλλια...., αλλα αν θες να πραγματοποιησω την φαντασιωση σου τα αφήνω, απλα εκει πανω δεν ξερω αν τους αρεσουν κατι τετοια! :ΡΠάντως να ξερς κλαιουσες δεν θα υπαρξουν πολλες! Εχουμε και εδω ωραια παλικάρια που θα τις βολεψουμε! Ουτως η αλλως στην Ελλαδα περισσότεροι ειναι οι αντρες απο τις γυναικες... Και στην τελική κατεβαζουμε κατω Ρωσους που ειναι ξανθοι και γαλανοματιδες, το ονειρο καθε 2ης ελλινηδας! :ΡΕλλας Ρωσια συμμαχια που λενε... :D
Scroll to top icon