ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2017 | 19:26

Μωρό μου,

θέλω μαζί να ζήσουμε την περιπέτεια! Και άσε τα πανηγύρια για μετά. Θέλω να παίρνουμε το αεροπλάνο και να πηγαίνουμε στον πιο φθηνό άμεσο προορισμό επειδή έτσι ξυπνήσαμε. Ή το τρένο ή το λεωφορείο, δεν με νοιάζει. Θέλω να έρχομαι να σε βλέπω και να έρχεσαι να με βλέπεις και να βγαίνουμε ραντεβού. Δεν θέλω να συγκατοικήσουμε. Θέλω να ζήσουμε όλες τις φάσεις της σχέσης. Θέλω να γίνομαι όμορφη για σένα κι εσύ για μένα και όχι να είμαστε μέσα στο σπίτι με τις πιτζάμες όλη την ώρα. Θέλω να σου κάνω το τραπέζι και να αγχώνομαι αν μαγείρεψα καλά και αν μου βγαίνει χάλια να γελάμε μαζί και να πίνουμε το κρασί και να κάνουμε έρωτα. Δεν θέλω να μπλέκεσαι με τα οικονομικά μου ούτε εγώ με τα δικά σου. Δεν θέλω αυτή την κατάσταση της υπερεμπλοκής. Θέλω λίγο πάθος, έρωτα, λίγη αγωνία, ενδιαφέρον, πολλή αγάπη, τα θέλω όλα. Δεν ξέρω αν σου έχει περάσει η έλξη για μένα αλλά τότε θα είναι πρόβλημα. Να γνωριστούμε από την αρχή. Να γίνουμε αληθινό ζευγάρι. Ήθελα να κάνω οικογένεια και δεν έλεγα ψέματα. Τώρα όμως νιώθω ότι δεν είμαι έτοιμη για οικογένεια. Θέλω να ζήσω τον έρωτα. Μαζί σου.Και να αφήσουμε ανοικτές τις προοπτικές για εξέλιξη. Να βάλω τη ζωή μου σε δημιουργική τάξη. Να αρχίσω γυμναστική, να διαβάζω, να μαθαίνω, να πηγαίνω εκδρομές, να γνωρίζω, να γεύομαι, να νιώθω. Δεν θέλω άλλες (διάφορες) ερωτικές εμπειρίες. Είμαι ξεκάθαρη σ' αυτό. Οι άνθρωποι δεν είναι άδεια δοχεία να γεμίζουν σεξουαλικές εμπειρίες.Είναι ελεύθεροι βέβαια να χαίρονται τη σεξουαλικότητά τους όπως θέλουν. (Εγώ δεν νιώθω ότι μου λείπει η ποσότητα αλλά η ποιότητα). Είναι πάντως δεκτικοί στις νέες γνώσεις, γεύσεις, συναναστροφές, παραστάσεις. Εγώ θέλω εσένα. Και θέλω να ζήσω τα πάντα μαζί σου. Τώρα θέλω να ζήσω τον έρωτα και την περιπέτεια μαζί με την αγάπη. Όταν έρθει η ώρα να αλλάξουμε επίπεδο σχέσης, θα το καταλάβουμε και οι δύο φαντάζομαι. Και ελπίζω να φτάσουμε ως εκεί και ως το τέλος μαζί.
2
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρητικά ωραία τα περιγράφεις..Τρέλες, φεύγουμε με το αεροπλάνο διήμερα, καίω το φαγητό αλλά γελάμε και καταλήγουμε στο σεξ, αδρεναλίνη και περιπέτεια. Πρακτικά είναι πολύ καλό για να 'ναι αληθινό. Μόνη σου τα λες, μόνη σου τα πιστεύεις.
Scroll to top icon