ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2017 | 12:03

Παράξενος ο έρωτας που είναι

Ήσουν ο μεγάλος μου έρωτας. Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει όποτε σε βλέπω με πιάνει το ίδιο σφίξιμο στο στομάχι. Βρεθήκαμε, μιλήσαμε για τις ζωές μας τώρα αλλά και για τότε, για εμάς. Με ρώτησες αν σε γουστάρω ακόμη. Προφανώς και με κατάλαβες. Ε λοιπόν δεν ξέρω γαμωτο. Ίσως και ναι. Απλά υπάρχεις σε ένα κομμάτι του μυαλού μου όσο πιο βαθειά γίνεται για να μην με επηρεάζεις το ίδιο όπως τότε. Σε αφήνω να εμφανιστείς μόνο τυχαίες στιγμές που κάτι σε θυμίζει και έρχεται η εικόνα σου στο μυαλό μου, κάποια σκηνή από κάτι που κάναμε μαζί και να το πάλι το σφίξιμο. Νόμιζα ότι εντάξει θα περάσει ο καιρός και θα σε ξεπεράσω κάποια στιγμή. Όμως γιατί ακόμη μου προκαλείς αυτά τα συναισθήματα κάθε φορά που θα σε σκεφτώ ή θα σε δω; Δεν το θέλω πλέον αυτό. Εξάλλου δεν θέλω κάτι από σένα. Δεν θέλω να είμαστε μαζί. Ξέρω ότι ο κύκλος αυτός έχει κλείσει. Γιατί να νιώθω έτσι τόσα χρόνια μετά; Για κανέναν δεν μπόρεσα να νιώσω αυτό που ένιωσα για σένα. Όμως εννοείται ότι σου είπα ψέμματα. Γιατί να σου τα πω όλα αυτά; Δεν θα βγει κάτι ούτε και θέλω. Θα σε ξαναβάλω στο ίδιο κουτάκι μέχρι την επόμενη φορά που θα σε δω ή θα σε θυμίσει κάτι. Να προσέχεις.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως να μην βρήκες κάποιον που να σε συγκινεί ή μετά από ψυχρολουσίες μοιάζει τόσο παρήγορος αυτός ο έρωτας. Προσωπικά, αν δεν είμαι μαζί με κάποιον και να είμαστε καλά δεν θα τον λέω μεγάλο μου έρωτα. Σιγά μην βάλω τόσο ψηλά κάποιον που με είχε χαμηλά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon