ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2017 | 14:41

παιδί

Ειμαι ένας gay άντρας ,αρρενωπός κι ο σύντροφος μου το ίδιο! Έχουμε μια πολύ καλή σχέση εδώ και 4 χρόνια. Σκεφτόμαστε ακόμα και να προχωρήσουμε σε σύμφωνο συμβίωσης! Όταν όμως του είπα να σκεφτεί το ενδεχόμενο της παιδοθεσίας η αντίδραση του ήταν απογοητευτική. Θεωρεί την ανατροφή ενός παιδιού απο 2 άντρες αφύσικη και δεν έχει καμία διάθεση να αναλάβει τέτοιες ευθύνες. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα! Σίγουρα ειναι κάτι ασυνήθιστο και δύσκολο, αλλα εγώ πάντα ήθελα να γίνω πατέρας... Απογοητεύτηκα και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια λύση. ?
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν ζείτε Ελλάδα δεν ξέρω κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό ακόμα και το ενδέχόμενο να βρείτε παρένθετη μητέρα έχω την εντύπωση ότι και πάλι στην περίπτωση ομοφυλου ζευγαριού δεν προβλέπεται .Είναι γενονός ότι το θέμα είναι τελείως ταμπού ακόμα αλλά ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω πως είναι προτιμότερο να υπάρχουν τόσα δυστυχισμένα και παρατημένα παιδιά απ το να δωθούν για υιοθεσία σαφώς όμως υπό την επίβλεψη και κάποιου κοινωνικού λειτουργού ..Νομίζω ότι ο συντροφός σου απλά έχει αποδεχθεί την σκληρή πραγγματικότητα που αντιμετωπίζει η ΛΟΑΤ κοινοτητα ,εδώ αγαπητέ ακόμα να καταλάβουν κάποιοι πως ο γκει δεν είναι = ανώμαλος .Πόσοι δεν είναι αυτοί που θα πουν πως θα μεγαλώσει αυτό το παιδί ,τι πρότυπα θα έχει ,ότι το παιδί χρειάζεται τη μητρική φιγούρα κτλ ..Ειδαμε κάμποσες ''μητρικές φιγούρες'' να πετάνε τα μωρά τους σε κάδους ,να τα κακομεταχειρίζονται ,να τα παρατάνε κ.ο.κ Είμαι της άποψης ότι ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά θέλει αγάπη και ενδιαφέρον και για κανέναν μα κανέναν λόγο εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι τα γκει ζευγάρια υστερούν σε αυτό .Ειλικρινά αυτό που νιώθεις το καταλαβαίνω το νας θες δηλαδή να γίνεις πατέρας και αυτό να είναι απαγορευτικό στη χώρα που ζεις και ξέρεις τι μου τη δίνει περισσότερο ??¨Οτι να πχ πριν κάτι μέρες διάβασα ότι ένας ''πατέρας''εξέδιδε την 14χρονη κόρη του σε 67χρονο..Αυτός πχ κατά την κοινωνία εντάξει μωρέ έγινε πατέρας γιατί παντρεύτηκε γυναίκα ..
Scroll to top icon