ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2017 | 19:19

Να σεβεστε τις σχεσεις σας

Αν δν σας αρεσει πλεον ευγενικα να δηλωνετε πως δν θελετε αλλο κ καντε την χωρις επιστροφη. Μην δεσμευετε τον πρωην ανθεωπο σας αν τον αγαπησατε καποτε. Τα παραλληλα ειναι αρρωστημενα κ ο.τι κανεις τα γευεσαι αργα ή γρηγορα. Νομιζετε πως η ζωη δν στα επιστρεφει? Εγω θεωρω πως στα επιστρεφει μια χαρα. Κ το καλο αργει να γινει. Να σεβεστε για να σας σεβονται. Κ οσοι δν σας πλησιαζουν παραπανω,σας φοβουνται. Δν θελετε καποιον διπλα σας που να φοβαται να αισθανθει σωστα? Ε φτανει με τους δειλους.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ακριβώς! Μεγάλη αρετή η ειλικρίνεια κ η ευθύτητα ειδικά στις ερωτικές σχέσεις. Χώρισα πρόσφατα, μιλώντας ευθέως κ εντίμως ότι αποχωρώ για τους χ-ψ λόγους. Σε κανέναν δεν αρέσει η κοροϊδία κ το δούλεμα κ θα εκτιμηθείς πολύ περισσότερο με το να αποχωρήσεις τίμια. Να είσαι καλά με την ανάρτηση σου, να το δουν όλοι όσοι φοβώνται να ξεκόψουν. Ίσως κάποιοι να βολεύονται αλλά όπως άριστα είπες "η ζωή, επιστρέφει συμμπεριφορές".
Scroll to top icon