ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2017 | 14:55

Ποιος φταίει;

Είμαι 19 χρονών και πριν λίγους μήνες έκανα κάτι που θεωρείται το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω... Ενώ ήμουν σε σχέση με κάποιον από απόσταση μισό χρόνο, ξεκίνησε να με φλερτάρει ένας συνάδελφός μου ο οποίος και εμένα μου άρεσε, οπότε χώρισα με το τότε αγόρι μου και ενέδωσα στο φλέρτ. Όλα πήγαιναν τέλεια με το παλικάρι εκτός από ένα μικρό πρόβλημα: έχει κοπέλα. Και κάναμε σεξ πάνω στο κρεβάτι τους, όσο αυτήν έλειπε. Αυτό που το κάνει ακόμα χειρότερο είναι ότι αντί να χωρίσουν, όπως μου είχε πει πως θα γίνει, της ζήτησε συγνώμη και τα βρήκανε. Αυτή φυσικά δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε μεταξύ μας, αλλά ότι γενικά με φλέρταρε. Τελικά χώρισαν οριστικά φέτος το καλοκαίρι. Το θέμα είναι όμως ότι νιώθω απαίσια απέναντι σε αυτή την κοπέλα η οποία στο μεταξύ είναι 30 χρονών... Νιώθω βρώμικη και σιχαμένη. Συν το γεγονός ότι δεν μπορώ να τον ξεπεράσω γιατί τον θέλω απλά όσο τίποτα άλλο. Το ότι δουλεύουμε μαζί το κάνει πολύ δύσκολο για μένα. Πώς όμως μπορεί ένας άντρας 27 χρονών να λέει ότι με εκτιμάει και με θεωρεί όμορφη και το πιο έξυπνο άτομο στον κόσμο να με πληγώνει έτσι και να νομίζει ότι εμείς θα μπορέσουμε να μείνουμε καλοί φίλοι, όπως πιστεύει; Αυτός τώρα βρήκε άλλη κοπέλα πάλι στο μεταξύ. Είμαι η κακιά της υπόθεσης ή φταίει και αυτός; (ουσιαστικά αυτός απάτησε την σύντροφό του, ενώ εγώ όχι)
2
 
 
 
 
σχόλια
Φταις και εσυ απο τη στιγμη που γνωριζες οτι ειχε σχεση. Συνειδητα επελεξες να πληγωσεις εναν ανθρωπο. Νομιζω πως καλυτερα να της ζητησεις συγγνωμη εστω και ανωνυμα. Οσο για τον κυριο ουτε φιλοι να μεινετε και να ξεκοψεις μαζι του, μονο τα τυπικα εξαιτιας της δουλειας.
Scroll to top icon