ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2017 | 13:06

..

Η φιλη μου ειναι εγκυος και σε μια συζητηση μου ειπε οτι ειναι χαρουμενη που εμεινε εγκυος πριν τα 30 γιατι μετα τα 30 πιανεις δυσκολα παιδι και επισης οτι υπαρχει και η πιθανοτητα της προωρης εμμηνοπαυσης μετα τα 30. Τι καλα μου εφτιαξε τη μερα!! Ουσα 30 χρονων και χωρις σχεση μου δημιουργησε απιστευτο αγχος.. ναι χαρηκε με την εγκυμοσυνη της αλλα δεν ηταν απαραιτητο να μου καταρρακωσει την ψυχολογια.
10
 
 
 
 
σχόλια
http://www.ladylike.gr/articles/moms/oi-gynaikes-poy-kanoyn-paidia-meta-ta-30-zoyn-perissotero.3855265.html ετσι για να σκασει η καρχια φιλη σου! :p γιατι για κάθε επιχειρημα υπάρχει και το αντεπιχειρημα του! Μην τα βλεπεις μαυρα περα απο την πλακα! Επισης το παιδι δεν ειναι ενα βραβειο που απαξ κ το κανουμε νοηματοδοτουμε τη ζωη μας μεσα απο αυτο! Στοχος της ζωης μας παντα να παραμενει η προσωπικη μας αναπτυξη αυτη που στη συνεχεια αν το φερει η ζωη θα μας οδηγησει στο να γινουμε το μεσο να ρθουν στον κοσμο πνευματικα υγιεις και αυτονομες υπαρξεις!
Απο την παρεα μου οι δυο πρωτες που παντρευτηκαν πηραν και διαζυγιο. Δεν ειναι κανονας, στο λεω ομως για να καταλαβεις πως δεν εχει κανενα νοημα να κοιτας τι κανουν οι αλλοι. Καθενας με την τυχη του και να πιστευεις πως φτιαχνουμε την τυχη μας. Αν εισαι ανοιχτομυαλη, θελεις πραγματι εναν συντροφο και δεν εχεις μια λιστα καταλληλοτητας συντροφου με πολλα κουτακια θα βρεις κι εσυ το ταιρι σου!
Η φίλη σου θα μπορούσε να περιοριστεί στο να εκφράσει την χαρά της για το μωράκι, τα άλλα νομίζω ότι ήταν περιττά από την στιγμή που της ήρθαν τα πράγματα όπως επιθυμούσε.Συμφώνω και εγώ ότι σου έβγαλε κόμπλεξ ,ενώ μέσα στην ανωριμότητά της δεν σε ενημέρωσε σωστά για τα περί εγκυμοσύνης.Όσο μία γυναίκα είναι σε καλή φυσική κατάσταση ,χωρίς να έχει κάνει καταχρήσεις και έχει ακόμα περίοδο μπορεί να κάνει υγιή παιδιά ακόμα και λίγο πριν την εμμηνόπαυση σε πιο προχωρημένη ηλικία ακόμα και πολύ μετά τα 30.Ίσως όχι με την ίδια ευκολία μετά τα 40 αλλά και τότε μπορεί άνετα!Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ.Όσο για την εμμηνόπαυση λίγο μετά τα τριάντα οι περιπτώσεις είναι σπάνιες και συνήθως οφείλονται σε κληρονομικούς παράγοντες και σε πολύ σοβαρές και ανυπέρβλητες ασθένειες .Να την χαίρεσαι την φίλη σου...
Καλέ ποιος είπε ότι μετά τα 30 πιάνεις δύσκολα παιδί;;;Τσακώνεις μια απόχη, ροβολάς με ξέμπλεκα μαλλιά στα ανθηρά λιβάδια και πιάνεις όσα θες! Αυτό για να σου δείξω τον υπεραπλουστευμένο τρόπο που σκέφτονται πολλές (δυστυχώς) γυναίκες.Όσο διαθέτει ωάρια μια γυναίκα μπορεί να τεκνοποιήσει, αν δεν συμβάλλουν συγκεκριμένοι ιατρικοί λόγοι που δεν μπορεί ή δεν θα έπρεπε να συλλάβει.Η φίλη σου είναι μέσα στην τρελή χαρά (και δικαίως δηλαδή) αλλά η πληροφόρηση που έχει περί των γυναικολογικών είναι αφελέστατα ελλιπής. Άστην να το χαρεί τώρα ώσπου με το καλό να γεννηθεί το νέο ανθρωπάκι λοιπόν και όσον αφορά εσένα σταμάτα να κάνεις προβολές των καταστάσεων των άλλων ανθρώπων πάνω σου, βρες το κατάλληλο ταίρι, δημιουργήστε την κατάλληλη σχέση και όλα είναι δυνατά.
Νομίζω ότι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται αυτή τη στιγμή η φίλη είναι τα συναισθήματα της εξομολογούμενης. Σωστό ή λάθος δεν μπορούμε να το κρίνουμε γιατί αυτές οι δύο γνωρίζουν το όποιο βάθος της φιλίας τους. Αλλά και από την άλλη, είναι απείρως πιο απλό να αφήσουμε μια μύγα να φύγει από το να προσπαθούμε να την τσακώσουμε για να μυγιαστούμε ντε και καλά.Καλησπέρα Λένα.
Scroll to top icon