ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2017 | 15:12

Δουλειά και έρωτας.. Πηγαίνουν μαζί;

Τον ερωτεύτηκα και τον θέλησα απ'τη πρώτη μας κουβέντα. Το κατάλαβε, φαντάζομαι, αν και πολύ ντροπαλή. Δουλεύουμε μαζί οπότε βρισκόμαστε στη δουλειά συχνά. Εξομολογήθηκα σε έναν κοινό μας φίλο τον έρωτα μου και μας παρακίνησε κ τους 2 να τα βρούμε. Να μη σας τα πολυλογώ, παίχτηκε φάση μεταξύ μας (αν και δεν ήθελα να ξεκινήσουμε έτσι) και τις επόμενες φορές στη δουλειά ένιωθα ότι δε μου δίνει σημασία. Εκτός από κάποιες ματιές και πειράγματα νιώθω ότι δεν... Και μένω εδώ και του συμπεριφέρομαι φιλικά και ευγενικά με το χαμόγελο. Και αναρωτιέμαι.... Με γουστάρει έστω κ λίγο ή απλά παρακινηθηκε από τον κοινό μας φίλο εκείνη τη μέρα; :(
10
 
 
 
 
σχόλια
Τι εννοείς παίχτηκε φαση στη δουλειά; Δηλαδή τι εγινε; Αν δε θελουν, σιγα μην τους παρακαλαμε κιολας. Κοριτσι μου, εχε αυτοπεποίθηση και κοίτα τη δουλειά σου, δεν είναι σωστο να μπερδεύουμε ερωτικα και επαγγελματικα και αν γινει ποτε κατι, ας γινει σε αλλο χωρο . Αν θελει να σου ζητησει να βγειτε. Σου ευχομαι καλη επιτυχια συντομα.
Σ'ευχαριστώ πολύ... Είμαι της ίδιας άποψης και καθώς είμαι παραδοσιακός άνθρωπος ήθελα όλα να γίνουν με τη ''σειρά'' Έλα όμως που υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο.. Το ''καλό'' είναι ότι με εκτιμάει απεριόριστα, όπως είπε.. Ας του μείνει η εκτίμιση, εγώ φεύγω. Δεν αντέχω άλλο πόνο.
Φάση μέσα στη δουλειά; Μαλακίες. Αγνόησέ τον. Αν θέλει θα σε κυνηγήσει. Και μην τον αφήσεις να ξανακάνει "φάση". Πες του ότι θες να γνωριστείτε.
Του το έχω πει καλέ μου Fabinas. Ήμουν ξεκάθαρη εξ αρχής. Με εκτιμάει απεριόριστα και δε θέλει να με πληγώσει η απάντηση του. Και επίσης να αφήσουμε το χρόνο να δείξει.. Αερολογίες κατ εμέ. Ασόψεται που δε μπορώ να τον βγάλω απο το μυαλό μου, και μένω και επιμένω..
Scroll to top icon