ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2017 | 20:37

Κιλα

Καλησπέρα σε όλους! !! Είμαι 20 χρονών και 77 κιλα! Έχω ξεκινήσει και πηγαίνω σε διαιτολόγο και ακολουθώ αυστηρά το πρόγραμμα του και σήμερα ξεκίνησα και γυμναστήριο! Σε ποσο διάστημα περίπου πιστεύετε ότι θα φτιάξω κάπως το σώμα μου?
2
 
 
 
 
σχόλια
Τι ύψος έχεις; Αυτό δε μας έγραψες. Γατί είναι άλλο να είσαι 1,60 και 77 κιλά και άλλο να είσαι 1,72 και 77 κιλά. Στην πρώτη περίπτωση οκ έχεις αρκετά παραπάνω, ενώ στην άλλη απλώς είσαι λίγο γεματούλα. Σε κλαθε περίπτωση πάντως είσαι μικρούλα και έχεις όλο το χρόνο και τις αντοχές να φτιάξεις το σώμα σου όπως θέλεις. Το σε πόσο καιρό δεν μπορούμενα σου το πούμε εμείς γιατί κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Καλή επιτυχία, αλλά αγάπα τον εαυτό σου και το σώμα σου, μη φτάσεις στο σημείο να πιστέψεις ότι όσο πιο αδύνατη είσαι τόσο περισσότερο αξίζεις (δεν εξέφρασες κάτι τέτοιο, αλλά επειδή έχω δει πολλά σχετικα με αυτό το θέμα, σου το λέω από καρδιάς).
Scroll to top icon