ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2017 | 17:29

Ντροπή και αίσχος

Μου αρέσει κάποια κοπέλα η οποία από ότι έχω καταλάβει έχει σχέση. Πριν μερικές μέρες και όλως τυχαίως επισκέφτηκα ένα κατάστημα. Εκεί βλέπω το πρόσωπο με το οποίο έχει σχέση η κοπέλα που μου αρέσει. Εκείνος είναι υπάλληλος στο κατάστημα. Μου μίλησε αλλά ευτυχώς είχε δουλειά και δεν με εξυπηρέτησε και ήρθε κάποιος άλλος να με βοηθήσει. Πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωσα τόση ντροπή. Δεν μπορούσα να τον κοιτάξω στα μάτια, τον απέφευγα. Αν και στο συγκεκριμένο κατάστημα ήθελα να κάνω την αγορά αυτή, τελικά μάλλον θα πάω σε κάποιο άλλο, διότι θα πρέπει να πηγαίνω "αναγκαστικά" πιο συχνά εκεί και δεν θα ήθελα να υπάρχει αυτή η αμηχανία (από την δική μου πλευρά τουλάχιστον, μιας και ο ίδιος προφανώς δεν γνωρίζει για την δική μου "ύπαρξη"). Δεν έχω κάνει κάτι με την κοπέλα ούτε της έχω μιλήσει (που να έκανα δηλαδή, θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί αν τον έβλεπα). Πώς έμπλεξα έτσι ρε γαμώτο;Όσοι αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν να τον συνάντησα τυχαία, μένουμε στην επαρχία και εκεί είναι πάρα πολύ εύκολο να συναντήσεις κάποιον.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν καταλαβαινω που οφειλεται το αγχος σου..α)Δεν το ξερει η κοπελαβ)Δεν το ξερει το αγορι τηςγ)Δεν εμπλεξες πουθενα(ακομα)Παντως,καλο θα ηταν να ξεκολλησεις γιατι αφενος-οπως σε κοβω-δεν εισαι για τετοια κολπα κ αφετερου τετοιου ειδους μπλεξιματα θαρρω πως φερνουν στεναχωριες..
Scroll to top icon