ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2017 | 00:10

Έρωτας

Και στην τελική τι είναι ο έρωτας; Ένα παιχνίδι του μυαλού που πληγώνεις και πληγωνεσαι. Φυσικά, θα σε πληγώσουν, θα σε απορριψουν, θα σε κοροϊδεψουν, θα σε εκμεταλλευτούν. Εντάξει όμως. Ήρθε η ώρα να πληγώσω εγώ. Ε δεν μπορώ. Δε μου αρέσει. Ναι, είναι χρυσό παιδί και θα γίνει χίλια κομμάτια για μένα. Ναι, είναι εργατικος, ξέρει τι θέλει, δε θα με πληγωσει και χίλια δύο... Τι να τον κάνω όμως; Που κάθε στιγμή βαριέμαι μαζί του; Που ερωτικά δε θέλω να με αγγιζει; Που ανυπομονώ να περάσει η ώρα που είμαστε μαζί και να τελειώνει όλο αυτό; Ναι "κρίμα ειναι" αλλά δεν μπορώ!!!! Κοντεύω να τρελαθώ!!! Νιώθω εγκλωβισμενη! Και πώς θα του το πω χωρίς να τον πληγώσω;Δε βρίσκω λύση... θα τον πληγώσω... με όσα ωραία λόγια κι αν βρω, θα τον πληγώσω. Δε θα είμαι πλέον στην καθημερινότητά του και εκείνος δε ξέρω πόσο ψυχραιμα θα το διαχειριστεί. Δυστυχώς, τώρα πρέπει να γίνω εγώ εκείνη η ακαρδη, ηλιθια, η ανώριμη και άλλα χίλια δυό που θα βάλει τέλος σε μια "υπέροχη σχέση" που θα μας έκανε ευτυχισμένους.Δε θα πεθάνουμε και για τους έρωτες πια! Στα τσακιδια να πάνε!
2
 
 
 
 
σχόλια
Σε κανένα άνθρωπο δεν αξίζει να είναι σιωπηλός αποδέκτης του "Που κάθε στιγμή βαριέμαι μαζί του; Που ερωτικά δε θέλω να με αγγιζει; Που ανυπομονώ να περάσει η ώρα που είμαστε μαζί και να τελειώνει όλο αυτό;"Μην χαλάσετε και των δυό σας τις ζωές για να ευχαριστήσετε την κοινή γνώμη. Η κοινή γνώμη δεν θα κάνει κουπί μαζί σας όταν θα τελματώσετε.
Scroll to top icon