ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2017 | 20:02

Νιωθω χαλια

Νιωθω χαλια στεναχωρημενη δε παει αλλο. Ειμαι 16 και ειμαι σκατα απο παντου. Η φιλη μου την οποια την εμπιστευομαι και αγαπω νομιζω απομακρυνεται. Της εχω δωσει τοσα πολλα ρην αγαπη μου την υπομονη μου την εμπιστοσυνη μου και νιωθω οτι ολα καταρρεουν. Νιωθω οτι δε τα εκτιμα. Οτι μου παει κοντρα επιτηδες. Τι της εχω κανει; υποστηριξη μηδεν σε οτι και να κανω. Ειναι λες και ειμαστε σε δυο αντιπαλα στρατοπεδα μονο που εγω δεν κανω επιθεση ενω αυτη κανει. Με τη μανα μου δε μπορω να βρω ισορροπια μαλωνουμε συνεχεια. Και μπορει να ειναι και δικο μου το φταιξιμο. Αλλα δε δειχνει κατανοηση. Το αγορι που μου αρεσε με αφησε σε χλωρο κλαρι κυριολεκτικα. Και σας το λεω. Δεν υπηρχε λογος να το κανει. Και στενςχωρηθηκα πολυ ρε γαμωτο. Παρα πολυ. Τσατιζομαι που τον βλεπω καθε μερα με αυτο το αερατο στυλακι του ''ποιος ειμαι εγω τωρα''. Και μαθαινω οτι κανει κατι με αλλη. Και η αλλη η ''φιλη'' μου;; που πηγε; βρηκε γκομενο και ξεχασε τη φιλη της που τα ελεγε ολα; ετρεξε στις φιλες της απο το αλλο της σχολειο; και ολοι εχουν βρει το δρομο τους εκτος απο μενα... στον κοινωνικο τομεα. Γιατι στον σχολικο τα παω καλα. Αυτος ο αγωνας μου θα ειναι για μενα. Βαρεθηκα να εξαρτωμαι απο τα κεφια του καθενα. Θα το κανω για μενα. Για να ειμαι καλα εγω. Νιωθω μονη. Αλλα θα το παλεψω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι μικρή ακόμα. Χαλάρωσε. Και μη νομίζεις ότι είσαι μόνη. Σαν την εξομολόγησή σου μπόλικες.Τώρα είναι η εποχή που θα μάθεις ότι τίποτε δεν είναι αγγελικά πλασμένο, ότι δεν υπάρχει η έννοια "πάντα". Οι σχέσεις είναι ζωντανές, όσο και οι ανθρωποι που τις απαρτίζουν. Τα λόγια περισσεύουν. Δείχνε εμπιστοσύνη, αλλά μη δένεσαι, επειδή είπατε μυστικά. Τις φιλίες τις δένουν οι πράξεις, οι κοινές βλέψεις και πορείες.Θα μεγαλώσεις, θα αλλάξεις και οι τωρινοί σου φίλοι θα αλλάξουν. Αν καταφέρνετε να διατηρήσετε κοινές πορείες, οκ. Αν όχι, πάμε γι' άλλα.Και να θυμάσαι. Τις φιλίες σου με άλλες γυναίκες, μόνο το συμφέρον θα τις καθορίσει.
Scroll to top icon