ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2017 | 08:41

Δύσκολη θέση

Καλημερα σας.,Θα ηθελα μια καλή συμβουλή για να αντιμετωπίσω μια συνάδελφο π εχει αρχίσει κ με πιέζει. Βρήκα μια δουλειά τον Ιούλιο σε μια πολυ καλή θέση κ μ αρέσει η δουλειά μ. Πανω π χα ξεκινήσει κ χαλάρωνα (γιατι καθε φορα εχω πολυ άγχος να κανω σωστά αυτα π πρεπει κ Ν μην κανω λάθη) ήρθε μια κυρια πρακτηκαρια από ΚΕΚ και της έδειξα οτι κανω. Πρακτικη ειναι, Ν μάθει η γυναίκα. Εγω ειμαι 26 κ αυτη πρεπει Ν ναι κοντά 45-50. Δύσκολη θέση η αλήθεια ειναι. Κ τωρα εχει αρχίσει κ εγκαθίσταται εννοώ έφτιαξε ενα mail δικό της Ν απαντάει σε πελάτες και συχνά παίρνει το αφεντικό, εχει αναλάβει Ν του κλείνει εισιτήρια Γ τυχόν ταξίδια και τωρα αποκλειστικά του οργανώνει διάφορες προσφορές. Με λίγα λογια μιλάνε πολυ συχνά. Εγω εχω να του μιλήσω μερες γιατι συνέχεια ζητάει την κυρια αυτή Γ Ν του κανει δουλειά. Βλεπω πως προσπαθεί ν γινει απαραίτητη & νομίζω το καταφέρνει. Απλα τωρα εχει αρχίσει κ με βγάζει στην απ έξω εννοώ δεν με ενημερώνει για τυχόν αλλαγές η πρόοδο σε κάποιο θεμα της δουλειάς π αφορά κ μενα. Σκεφτόμουν Ν μιλήσω με το αφεντικό. Απο την αλλη σκέφτομαι μήπως θ πρεπε Ν της μιλήσω κ Ν της εξηγήσω πως μαζι ειμαστε σε αυτήν την θέση κ θ έπρεπε Ν γνωριζω οτι με αφορά; Αλλα ειν κ παρεξηγησιαρα στο φουλ. Της ειχα πει με ωραίο τροπο προχθές Ν μαζεύει λιγο το γραφειο κ δεν μ μιλαγα μετα. Της ζήτησα συγνωμη κ ειπα πως δεν ηθελα Ν την προσβάλλω η κατι τέτοιο (ειναι κ μεγαλύτερη μ) κ Τρ χαλάρωσε λιγο. Αλλα δεν ξερω, νιώθω πως θελει Ν παραμείνει στην δική μ θέση παρόλο π δηλώνει οτι ο άντρας της δουλεύει κ βγάζει αρκετα κ δεν εχει ανάγκη την δουλειά. Απλα προσπαθώ Ν μαι ευγενική αλλα νομίζω πως εχει αρχίσει Ν ξεπερνάει τα όρια σε καποια πραγματα. Ειν κ μεγαλύτερη μ οποτε πως να της το πω χωρις ν παρεξηγηθεί; Καμια συμβουλή;; :)
7
 
 
 
 
σχόλια
Το κείμενο είναι όντως κακό αλλά τέλος πάντων. Επικοινωνείτε στη δουλειά με e-mail για τις εξελίξεις των projects και την καθημερινότητα σωστά; Θα κάνεις λοιπόν κοινοποίηση το αφεντικό ή κάποιον προϊστάμενο στις εξελίξεις των θεμάτων που έχεις αναλάβει και στην επικοινωνία με την κυρία αυτή. Scripta manent. Έτσι θα βλέπει εκείνος ότι είσαι συνεπής κι οργανωμένη και θα κατανοήσει ότι άλλη η δουλειά η δική σου κι άλλη η δική της κι έχετε κι οι δυό λόγο ύπαρξης. Και μην κάνεις πολλές κουβέντες και μην ζητάς πολλά συγγνώμη (μην πάρει και θάρρος). Όσο λιγότερα τόσο καλύτερα.
Αγαπητέ κύριε Λεμονι (το),Εάν διέθετα πολυ χρόνο για να κλαίγομαι για το προβλημα μου, δεν θα αφιέρωνα 10 δευτερόλεπτα για να γράψω τόσο φτωχό κείμενο. Με συγχωρείτε παρα πολυ που δεν ήξερα οτι για να ακούσω μια συμβουλή έπρεπε να γίνω συγγραφέας. Ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας όμως.Να είστε παντα καλα!!
Δεν πας καλά, κοριτσάκι μου. Με το φτωχό σου γράψιμο δε σέβεσαι τους ανθρώπους που θέλουν να διαβάσουν την εξομολόγησή σου και να σε βοηθήσουν. Αν έχεις την εντύπωση ότι το πρόβλημά σου δεν απαιτεί πάνω από 10 δευτερόλεπτα περιγραφής, δε νομίζω ότι είναι σοβαρό αρκετά για να χρειάζεσαι συμβουλές.Και να σου πω; Μόλις αποκάλυψες γιατί έχεις πρόβλημα στη δουλειά. Η συμπεριφορά σου. Αυτά.
Δεν θα καθησω να εξηγήσω γιατι κ πως. Με συγχωρείτε π νόμιζα οτι εδω δίνουν απόψεις κ συμβουλές για ενα θεμα που θελει Ν μοιραστεί κανείς. Αντί αυτού βλεπω πως το μονο π κάνετε ειναι Ν κρίνετε. Οκ... Εγω εχω το προβλημα. Έχετε απόλυτο δίκιο........
Scroll to top icon