ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2017 | 13:29

ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΜΑΝΑ

Μένω σ'ενα διάρι, γιατί η δουλειά μου είναι κοντά, αν και δεν πληρώνομαι σταθερά. Το σπίτι μου το έδωσαν οι γονείς μου για να με διευκολύνουν. Η μητέρα μου το είχε βρει πρόφαση για να έρχεται και να επεμβαίνει στη ζωή μου. Επίσης είμαι παντρεμένη έχω κανει πολιτικό γάμο. Συνεχίζω όποτε είχε δικά της θέματα έρχόταν και ξέσπαγε πάνω μου. Κι ενώ δούλευα με φώναζε τεμπέλα, κοπρόσκυλο, τεμπελόσκυλο, ότι είμαι σκουπίδι που ζω με τα σκουπίδια. Είχε προβλήματα με τον αδερφό μου, σε μένα ξέσπαγε. Ο αδερφός μου κάποτε ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά. Ευτυχώς κι ενώ όλοι συμμετείχαμε σε πρόγραμμα είναι καλά. Αν και πάλι οι επιλογές του πληγώνουν τους γονείς μου.Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι η μητέρα μου ξέσπαγε σε μένα, γιατί έτσι ένιωθε ή έτσι ήθελε. Της είχα πει ότι γίνεται αδιάκριτη και ότι στο δυαράκι που μου χουν παραχωρήσει χωρίς να είναι στο όνομά μου, μένουν δύο και όχι τρεις, της είπα ότι με κάνει ρεζίλι στον άντρα μου και να μην έρχεται όποτε θέλει για νιώθει και ο σύζυγός μου ότι η μητέρα μου δεν κάνει ότι θέλει.Από ένα σημείο και μετά εκείνη μου έλεγε να μου δώσει λεφτά για σπίτι μεταχειρισμένο για να κάνω παιδί. Της λέω ότι είναι δικό μου θέμα αν κάνω παιδί και του συζυγου και όχι δικό της. Έχω γίνει οξύθυμη γιατί από τότε που έδινα πανελλήνιες ξέσπαγε πάνω μου, καθώς είχε και το πρόβλημα με τον αδερφό μου. Μια φορά είχε μπει στην μπανιέρα και με είχε δείρει, γιατί της την είπα καθώς δεν μπορούσα να ανέχομαι τις προσβολές της. Πλέον είμαι ψυχρή απέναντι της και όταν έρχεται δεν της μιλάω πολύ κι εκείνη θυμώνει. Σήμερα μου πε ότι θα μου κάνει εξώδικο και θα με πετάξει έξω από το σπίτι. Δεν αντέχω άλλο τις προσβολές θα φύγω σε κανα σπιτάκι με ενοίκιο αλλά θα τη διαγράψω για πάντα. Δεν φταίω που με γέννησε. Κάποτε μου έλεγε γιατί να σε σπούδαζα για να σαι μια άνεργη κι εγώ εργαζόμουν σε φροντιστήριο. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν αντέχω άλλο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Θα την αφήσεις να σε καταστρέψει με τη δικαιολογία οτι "είναι αίμα σου";'Αστη να χτυπιέται, άσε και τον αδελφό σου με τις επιλογές του και κοίτα τη ζωή σου.Φύγε από το σπίτι της αφού σε πρήζει και προστάτεψε τη σχέση με τον άντρα σου, μην την φορτώνεις με λάθη και ψυχολογικά αλλωνών. Με το να είσαι ψυχρή έχεις την ψευδαίσθηση οτι μπορείς να κοντρολάρεις τη συμπεριφορά της, πράγμα που είναι λάθος, γιατί από τη στιγμή που σε επηρεάζει, θες δε θες, έχει το πάνω χέρι.
Όπως τα λέει το Λεμόνι. Η μάνα μπορεί να είναι φορτωμένη και φορτισμένη αλλά δεν μπορεί να καταστραφεί και η δική σου ζωή επειδή έμπλεξε κάποτε ο αδερφός σου. Προσπαθήστε να βρείτε άλλο σπίτι με ενοίκιο και φύγετε. Όσο λιγότερο εξάρτηση έχετε από εκείνη τόσο μπορείτε να οριοθετηθείτε καλύτερα.
Scroll to top icon