ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2017 | 16:58

Ενα καλό δίλημμα

Μένεις με φίλους που αδιαφορούν για εσένα αλλά σκοτώνεις την ώρα σου ή τους γράφεις όλους και μένεις μόνος;
3
 
 
 
 
σχόλια
Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται . Και από τη στιγμή που αυτοί αδιαφορούν για σένα δεν είναι φίλοι σου , είναι απλά παρέα . Η γνώμη μ είναι να μην τους διώξεις ( γιατί στην τελική ρε αδελφέ δεν ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο για να μασται μόνοι μας ) αλλά να ξέρεις οτι είναι μόνο μέχρι εκεί .Είναι μια παρέα που απλά θα περνάς καλά . Ψαξε να βρεις πραγματικούς φίλους έχοντας στο μυαλό σου πως αυτοί που έχει τώρα είναι μόνο αυτό .
Έχεις τη δύναμη να ''σκοτώνεις'' μόνος σου την ώρα χωρίς να πεις κουβέντα με άνθρωπο; έχεις τη δύναμη να μένεις μέσα την ώρα που οι άλλοι βγαίνουν έξω για ένα υποκατάστατο έστω εξόδου; έχεις τη δύναμη να περιμένεις μέχρι να βρεθούν άλλοι άνθρωποι με τους οποίους πιθανόν να επικοινωνήσεις στο μέλλον; Αν ναι, μείνε μόνος αντί να αναλώνεσαι με άτομα που δε βρίσκεις κάτι κοινό μαζί τους.
Scroll to top icon