ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2017 | 02:38

Εμαθα μια καινουρια λεξη: ΟΧΙ !!

Την ηξερα δηλαδη αλλα ως απαντηση στην ερωτηση ''Εχεις προβλημα?'' Ημουν παντα το καλο παιδι,η χρυση καρδια,η γλυκουλα,η ψυχαρα..Καταλαβα οτι πιο πολυ νοιαζομουν να μην πληγωσω καποιον αλλον,παρα εμενα και τελικα πληγωνα εμενα και με φορτωνα με βαρη και στεναχωριες!! Ωσπου κάποια στιγμή ''μπουκωσα'', αηδιασα. Και κατι επρεπε να κανω,δε μου εφταιγε κανεις που ημουν ετσι,παρα μονο εγω και μονο εγω επρεπε να το αλλαξω. Ηρθε λοιπον μια ομορφη μερα που ξεκινησα να βαζω τα ορια μου. Οι αντιδρασεις διαφορες,καποιος παρεξηγηθηκε,καποιος καταλαβε πως με εκανε να νιωθω τοσα χρονια και προσπαθει να το αλλαξει,καποιος το θεωρησε μια φυσιολογικη ανιτδραση κι απλα συνεχισαμε τις ζωες μας!! Νιωθω καλυτερα απο ποτε,πιο σιγουρη απο ποτε..Ωραια λεξη το οχι παιδια,θα την κρατησω.Παντα θα με νοιαζει να μην πληγωσω κανεναν,εννοειται αυτο,ετσι ειμαι και μ αρεσει,ομως αν καποιος ''πληγωνεται'' απο την αναγκη μου και δικαιωμα μου,να κανω αυτο που με κανει χαρουμενη και να μην κανω κατι που δε θελω για να μη χαλαω χατηρια,τοτε το προβλημα ειναι δικο του πια,οχι δικο μου ;) Το δικο μου το ελυσα!
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν και συμφωνώ με όσα λες, θα πρέπει να μπορείς να κρίνεις ποιές περιπτώσεις χρειάζονται και λίγο τακτ, μαζί με το όχι σου. Φυσικά, αν κρίνεις πως το άτομο στο οποίο το λες έχει κάποια αξία για σένα. Αλλιώς, το πως θα το πεις δεν έχει σημασία. Όμως, τελικά, μπράβο σου που το έμαθες. Μάλλον πρέπει και εγώ κάποια στιγμή.
Scroll to top icon