ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2017 | 01:59

Μαλλιά και καράφλα....

Χρόνια τώρα ταλαιπωρούμε με τα μαλλιά μου. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά το αραίωμα αραίωμα.Έχω έντονο πίσω και λίγο στα πλάγια και γενικά είναι αραιά μαλλιά. Εντάξει δεν είμαι και σαν κάτι άλλες περιπτώσεις αντρών με δύο τρίχες στο κεφάλι αλλά δεν έχω και υπέροχα πλούσια μαλλιά σαν κάποιους άλλους. Πείτε μου εσείς που έχετε υπέροχα πλούσια μαλλιά, τι σκατά βάζετε στα μαλλιά σας?Προσέχω διατροφή, παίρνω βιταμίνες, δεν έχω κληρονομικότητα, προσέχω το σαμπουάν μου,κάνω εξετάσεις....τι σκατά ποια?Να πάω να βάλω καμιά μπερούκα από αυτές που βάζει ο Φουρθιώτης ή θα με κοροιδεύετε?
7
 
 
 
 
σχόλια
Ένας δερματολόγος θα σε βοηθήσει.Αρχικά κάνεις εξετάσεις για θυρεοειδή και σίδηρο,ίσως σου προτείνει και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις(ορμονολογικες).Μέχρι να πάς πάρε καμία βιταμινουλα,ειδικό σαμπουάν και το ρεγκεν που είναι σούπερ,αλλά θέλει καθημερινή χρήση για μήνες,για να μην πω για πάντα(το μόνο αρνητικό λαδώνει τα μαλλιά)
Εδώ ολόκληρος πρίγκηπας Ουΐλιαμ δε μασάει, εσύ γιατί έχεις θέμα; Εγώ πάντως θεωρώ την καραφλίτσα στον άντρα σούπερ σέξι. Εκτός αν συνοδεύεται από μακρύ μαλλάκι, πχ κοτσιδάκι πίσω, και τότε πέφτουμε στην κατηγορία του καραφλομαλιά και φυσικά απομακρυνόμαστε επικίνδυνα από τον χαρακτρισμό σέξι.
Scroll to top icon