ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2017 | 09:27

Δεν ειναι που στην πραγματικοτητα ειμαι μονη

Οχι αυθεντικη μοναξια δεν εχω βιωσει, ευχομαι να μη τη βιωσω. Αλλα να ειναι κατι ωρες , τι ωρες πλεον ολοκληρες μερες, που δεν εχω καποιον διπλα μου να θελει να με ακουσει, να ενδιαφερθει για εμενα, και το κακο ειναι πως δυσκολες καταστασεις που σε γονατιζουν δεν εχω ζησει αλλα οταν ερθουν και σε εμενα δεν θα ειναι κανεις διπλα μου απο τη στιγμη που δεν ειναι διπλα μου κανεις ουτε τωρα. Μου λειπει η ουσια, οι συζητησεις που σε ταξιδευουν, να μιλαω για ταινιες , μουσικη και βιβλια, να μιλαω για την κοινωνια και τον ερωτα. Καλο το καλαμπουρι, καλες και οι χαζες συζητησεις, χρειάζονται και αυτα αλλα με μετρο. Πριν καιρο ειχα εναν ανθρωπο διπλα μου που ηταν εκει για εμενα και εγω εκει για εκεινον αλλα τα σπασαμε εδω και καιρο. Η αληθεια, οπως ολοι η οι περισσοτεροι γνωριζουμε, καλυτερα να παλευεις με παρεα παρα μονος σου και τωρα το αισθανομαι στο πετσι μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχήν δε ξέρεις αν θα εισαι μόνη σου. Εδώ δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο.. Κατά δεύτερον απ τη στιγμή που χωρισατε με τον τύπο τοτε ΠΟΤΕ δεν ήταν εκεί για σένα. Εσύ μπορεί να το νόμιζες. Εκτός βέβαια αν εσύ εφταιγες για τον χωρισμό.
Scroll to top icon