ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2017 | 00:20

Μανα

Ειχα ξαναγραψει χθες για τη μανα μου που με εχει κακοποιησει πολλες φορες τοσο σωματικα παλαιοτερα οσο και λεκτικα μεχρι τωρα. Οταν τελικα σημερα η μανα μου καταλαβε τις προθεσεις μου να ειμαστε τυπικα απο δω και περα μου ειπε: φυγε απ το σπιτι μου, δεν θελω να τρεφω αλλο ενα φιδι στον κορφο μου. Ε και γω πηγα να φτιαξω τα πραγματα μου να φυγω και αυτη αρχισε να χτυπαει την πορτα μου και μετα με τραβουσε,με εσπρωχνε και δεν με αφηνε να φυγω και επαιρνε τηλ το αγορι μου. Τελικα ο μπαμπας με υποστηριξε και αυτη εκανε στα ψεματα πως λιποθυμαει(4ο ετος ιατρικης ειμαι οποτε ξερω να αναγνωριζω την ψευτικη λιποθυμια).Μαλιστα οπως επεφτε χτυπησε το κεφαλι στον τοιχο και ο μπαμπας την εσερνε στπ δωματιο. Εγω εφυγα. Δεν νιωθω τιποτα. Δεν ξερω τι να κανω.
6
 
 
 
 
σχόλια
Κορίτσι μου, η μητερα σου έχει πολύ λάθος συμπεριφορά, δε φταις εσυ γιαυτο. Καποιος ειδικος ισως να βοηθουσε τη μεταξυ σας σχεση, η οποια ειναι πλεον "κατεστραμμένη", όμως δε χανετε κατι αν προσπαθήσετε. Δεν ξερω αν πραγματικά υπάρχει μητέρα που να μην αγαπάει το παιδι της. Καποιες ισως εχουν τετοιο χαρακτήρα που δε μπορει να δωσει αγαπη γενικά, ή αγαπούν με λαθος τροπο. Αυτο που ένιωσα διαβάζοντας την εξομολ. σου είναι οτι η μητέρα σου φοβαται μη φυγεις. Δεν ξερω αν σε αγαπαει, καταβαθος αυτο πιστευω και θα ηθελα να ισχυει. Εστω και τωρα, πηγαίνετε σε καποιον ψυχολογο. Θα χρειαστει πολυς καιρός ισως, αλλα η σχεση μανας-παιδιου ειναι θεμελιωδης για την διαμόρφωση του χαρακτηρα ενος παιδιου, και αφου η δικη σας εχει υποστει τετοιο πληγμα, δεν ξερω πως θα σε επηρεάσει στο μελλον στα δικα σου παιδια. Καλη δύναμη και υπομονη.
Οι κινήσεις της είναι σπασμωδικές... αυτο καταλαβαίνω εγω όπως μας τα περιγράφεις... θα σου πρότεινα να μη τη προκαλείς γενικά ουτε να την απειλείς για το καλο το δικο της και το δικο σου και θα της περασει. Βλέπω ενδιαφέρον απο τη μαμα σου αλλα το παει με λάθος τρόπο.
Συγνωμη το ενδιαφέρον που το είδες;Οταν έδιωξε το ίδιο της το παιδί απ το σπίτι;οταν το αποκάλεσε φίδι;Αυτό μόνο ενδιαφέρον δεν είναι!!και σίγουρα αυτή η γυναίκα που παίζει θέατρο για να θολώσει τα νερά ,δεν είναι μάνα!!!Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι εξομ. είπες πρώτη φορά για τον πατέρα σου,ο ίδιος τι θέση παίρνει;Έχει την ίδια συμπεριφορά απέναντι σου;Πάντως δεν ξέρω αν κάνεις καλά που είσαι ακόμα στο πατρικό σου,δύσκολες εποχές για να ζήσεις μόνος σου αλλά οταν υπάρχουν τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις,η φυγή είναι μονόδρομος.Αλήθεια αδέρφια υπάρχουν;ποιά η θέση τους;
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου Τζέσικα Ραμπιτ τη θυμάμαι τη προηγούμενη εξομολόγηση φυσικά και είναι λάθος η αντιμετώπιση της μανας προς το παιδι της αυτο δε χωράει αμφιβολία απλά αυτο που ήθελα να πω είναι οτι πολλοι άνθρωποι γενικά δεν εχουν τον τρόπο να διατηρησου η και να διεκδικήσουν αυτο που θελουν. Η εξομολογουμενη όμως μας λεει οτι οταν επιχείρησε να φύγει απ το σπίτι η μανα της εκανε σα τρελή σε αυτο το σημείο απόρησα και λεω οπα κατι παίζει εδω... Τέλος πάντων τι να πω... Εύχομαι να σ ζήσουν οσα παιδάκια και να έχεις !!
Scroll to top icon