ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2017 | 13:55

Η φοιτητρια απεναντι

Δεν ειμαι ερωτευμενος μαζι της. Εχω παθει εμμονη με νοιαζει τι κανει. Δεν ξερω αν μπορειτε να με καταλαβετε. Δεν εχω δουλεια και ολη μερα την παρατηρω. Ειναι αστειο και ενδιαφερων ατομο. Καθομαι με κλειστη την τηλεοραση καμια φορα και την ακουω να μιλαει στο τηλεφωνο, να γελαει, να μιλαει με τις φιλες της.Μια φορα εφερε και ενα αγορι σπιτι. Ημουν κολλημενος στον τοιχο για να ακουσω αλλα τιποτα. Αν με παρει χαμπαρι θα φρικαρει σιγουρα. Οταν φευγει βγαινω στ παραθυρο να την δω. Ειναι πιο κοντη απο μενα γλυκουλα. Παρατηρω το σωμα της καθε λεπτομερεια. Μακαρι να ειχα μια κοπελα οπως αυτη.
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλώς το κρίπι. Τι σε εμποδίζει να έχεις μια κοπέλα σαν αυτή ή ακόμα καλύτερα τη συγκεκριμένη;Θα σε χαλάσει να της πεις να πάτε για καφέ;Αν πει όχι ή αν δεν έχεις τα κότσια να της το ζητήσεις μπορείς να κάνεις τόοοσα άλλα πράγματα στον ελεύθερο χρόνο σου.Μη γίνεσαι ανατριχίλας.
Scroll to top icon