ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2017 | 20:54

Και τρέμω να 'μαι αυτό που χρόνια ανησυχείς..

Έναν άνθρωπο σαν κ εμένα θα ήθελα, που θα βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου, θα με κάνει να γελάω, που θα τον θαυμάζω και θα τον εκτιμώ γι αυτό που είναι, αληθινός. Έναν άνθρωπο να διαβάζουμε μαζί, να παρακολουθούμε κινηματογράφο, να μαγειρεύουμε και να πίνουμε κρασί και μετά μέχρι τα ξημερώματα να μιλάμε. Κουράστηκα να είμαι μόνος. Κουράστηκα να μην έχω έναν τέτοιο άνθρωπο στην ζωή μου. Ο λόγος που δεν τον έχω; Γιατί δεν τον έχω αναζητήσει. Γιατί τρέμω να αναζητήσω κάποιον σαν εμένα. Γιατί τρέμω να είμαι αυτό που χρόνια ανησυχείτε. Ένα αγόρι που του αρέσουν τα αγόρια. Αλλά πως θα τον βρω αν δεν τολμήσω; Έλα ντε;! Και εδώ έρχεται το άλλο θέμα. Οι εξομολογήσεις σας με έχουν κάνει να καταλάβω ότι στο community λείπουν τέτοια άτομα. Αλλά που ξέρω εγώ από άτομα που είναι σαν και εμένα; Ασυνάρτητο το κείμενο όπως και οι σκέψεις μου. Θα εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει και να μοιραστεί εδώ τη δική του ιστορία.
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλέ μου Συνάνθρωπε, δεν είσαι μόνος, ζήσε τη ζωή σου ελεύθερα και θαρραλέα γιατί είναι πολύ μικρή η άτιμη. Ο,τι και να σου λένε η σειρήνες εσύ άκου την καρδιά σου γιατί αυτή ξέρει... πάντα ήξερε έτσι δεν είναι? https://www.youtube.com/watch?v=2zhAovBQra8 Άλλωστε υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από αυτό που περιγράφεις?και μήπως όλοι αυτό δεν ψάχνουμε σε διαφορετικές μορφές, σχήματα, χρώματα και σώματα?
Scroll to top icon