ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2017 | 22:00

Γεια σε όλους !

Είμαι 16. Αγαπώ πάρα πολύ τα ζώα , πιστεύω ότι καταλαβαίνουν και νοιώθω ότι οι άνθρωποι τα εκμεταλλεύονται. Εχω μια τρομερή αγάπη για τις γάτες και δύο εβδομάδες πριν συνέβη κάτι πολύ ευχάριστο...δυο πανέμορφα γατάκια βρέθηκαν έξω από το σπίτι μου . Χάρηκε η ψυχή μου , τα λατρεύω. Πραγματικά μιλάω για τα γατάκια και με πιάνουν τα κλάματα, πιστέψτε με νοιώθω αγάπη μόνο από αυτά . Είμαι υπερβολική που τα αγαπώ τόσο πολυ; σας γράφω για αυτά και κλαιω ...τον τελευταίο καιρό συναισθηματικά είμαι χάλια και η αγάπη εκτός της οικογένειας μου μου λείπει. Αυτά τα γατάκια σημαίνουν για μένα πολλά. Σημαίνουν αγάπη , ηρεμία και αληθεια ,όμως σημαίνουν και αδικία (κάποιες φορές τις βρίσκουμε "χαλιά" στους δρόμους). Τα αγαπω και τα σκέφτομαι εδώ και δύο βδομάδες, όταν δεν τα βρίσκω τρελαίνομαι. Είναι ψυχουλες και αν δεν νοιώθουν αγάπη , επιτρέπουν με την παρουσία να υπάρχει ηρεμία και μια σχέση μεταξύ ανθρώπου και ζώου αναντικατάστατη. Τις αγαπώ και θα τις θυμάμαι για πάντα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κι εγώ τις λατρεύω τις γάτες! Σε πληροφορώ οτι νιώθουν αγάπη και μεγάλη μάλιστα. Απλώς δεν την εκφράζουν με τον ίδιο τρόπο, όπως ο σκύλος. Δεν κλαις επειδή είσαι υπερβολική, κλαις γιατί θα ήθελες να ενδιαφερθεί κάποιος και για σένα όπως ενδιαφέρεσαι εσύ γι'αυτά. Και να ξέρεις οτι διαισθάνονται όχι μόνο την αγάπη σου, αλλά και την ψυχολογική σου κατάσταση.
Scroll to top icon