ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2017 | 22:44

Είμαι ηλίθια

Τα είχα με ένα αγόρι για 11 μήνες + 14 μέρες. Με αυτό το αγόρι ζήσαμε τρελό έρωτα. Ήταν το κάτι άλλο. Ήταν ο πρώτος μου οπότε καταλαβαίνετε. Ότι έψαχνα το είχε αυτό το αγόρι. Ήταν καλόκαρδος, ευγενικός, γοητευτικός(πάρα πολύ), είχε χιούμορ γενικά περνούσα πολύ καλά μαζί του. Κάποια στιγμή πριν από μέρες ένιωσα μια τρελή πίεση με κάτι δικά μου και τσακωθήκαμε. Δηλαδή εγώ του φώναξα. Ένιωθα ότι είχα βαρεθεί και του ζήτησα να χωρίσουμε. Εκείνος επέμενε να μην χωρίσουμε και έλεγε ότι είναι φάση και θα περάσει και μετά θα είμαστε όπως πριν. Τώρα τον θέλω πάλι πίσω αλλά δεν απαντάει στα τηλεφωνηματά μου και έχω την εντύπωση ότι τα έχει με άλλη. Τι να κάνω??? Please μη πέσετε να με φάτε. Ξέρω ότι έκανα λάθος το έχω αποδεχτεί. Είμαι 18 λογικό είναι να είμαι επιπόλαιη με κάποια πράγματα. Τον αγαπάω όμως και θέλω να είμαι μαζί του.
1
 
 
 
 
σχόλια
1ον, σόρι κιόλας, αλλά αν είναι με άλλη, ξέχνα το. Not a good move για κανέναν. Δεύτερον, αν δεν είναι, πήγαινε και βρες τον στο σπίτι του, αφού δεν απαντάει στα τηλέφωνα. Αυτά είναι καλύτερο να γίνονται face to face, έτσι και αλλιώς, αν και είναι πιθανό να φας άκυρο, για λόγους που ξέρεις καλύτερα από εμένα.Τώρα, όσον αφορά το κράξιμο, δεν θα σε έκραζα, μιας και το αναγνώρισες το λάθος. Αρκεί να μην το κάνεις σύστημα, μιας και καλό είναι να μην επαναλλαμβάνουμε πράγματα και συμπεριφορές που έχουμε μετανιώσει στο παρελθόν. Ότι και να γίνει πάντως, ακόμη και αν φας χυλόπιτα, ένα συγγνώμη ζήτα του. Βέβαια, το πρόβλημά σου είναι πως δεν είναι η δική μου άποψη που μετράει. Εκείνος μπορεί να το βλέπει πολύ διαφορετικά.Αυτά. Καλή τύχη.
Scroll to top icon