ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2017 | 20:53

φετιχ

καλησπερα σας τον τελευταιο καιρο παρατηρησα πως μου αρεσουν ταινιες πορνο τυπου bdsm ξερετε αν αυτο ειναι φυσιολογικο?
4
 
 
 
 
σχόλια
Bds...Tι;; Πρώτη φορά το ακούω! Με πιάνω ανενημέρωτη. Θα το μελετήσω!Όπως και να χει, δεν ταιριάζει η λέξη "φυσιολογικό", όπως ανέφερε και ο αγαπητός από επάνω.
Πρέπει να σου κάνει εξορκισμό κάποιος παπάς!!!Σοβαρά: το bdsm είναι μεγάλη "ομπρέλλα" αλλά περιλαμβάνει καταχρηστικώς και διάφορα φετίχ που δεν σχετίζονται άμεσα με τους συμβολισμούς του αρτικόλεξου. Ψάξε λίγο παραπάνω και διάβασε για να κατανοήσεις τους όρους και τις πρακτικές. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το bdsm σε πρακτική εφαρμογή είναι για τους πολύ μελετηρούς.
Συμφωνώ. Εγώ, αν και δεν με ενδιέφερε πρακτικά, το είχα ψάξει λίγο, από περιέργεια. Περιλαμβάνει τόσα πολλά πράγματα, και έχει τόσες πολλές υποκατηγορίες που μου φάνηκε λίγο κουραστικό. Όσο για τα βίντεο που σου αρέσουν, το γεγονός ότι σου αρέσει να τα βλέπεις, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλεις και να το κάνεις.Από εκεί και πέρα, η λέξη "φυσιολογικό" δεν ταιριάζει. Γι αυτούς που το κάνουν, και τους αρέσει, φυσιολογικό είναι. Δεν είναι και πολύ σωστό να βαφτίζουμε κάτι αφύσικο, επειδή μπορεί να μην αρέσει σε εμάς ή να ξεφεύγει από κάποιο παρωχημένο στερεότυπο του σεξ.Καραβάν, αυτό με τον εξορκισμό με πέθανε. Ευχαριστώ για τα γέλια πρωί πρωί χαχαχαχα :)
Scroll to top icon