ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2017 | 22:56

αποφασεις

Καλησπερα σε ολους τους lifo αναγνωστεςΣτο θεμα τωραΑποφασισα να μην ασχολουμαι πια με ατομο (φιλη υποτιθεται) που δεν βγαινει μαζι μου .Κ δεν λεω δεν βγαινει καθε τρεις κ λιγο για καφε γτ κριση εχουμε κ το καταλαβαινω ν μν βγαινει συχνα ,ουτε και γω βγαινω,αλλα δεν βγαινει ουτε για ενα περπατημα που δεν κοστιζει μια.κ οσες φορες της εχω πει να συναντηθουμε ολο με αποφευγει με δικαιολογιες .Το μονο που κανει ειναι ν μ στελνει μνμ στο messenger μονο,για τλφ ουτε λογος.Εσας ποια η γνωμη σας,εκανα καλα?φυσικα αν μ μιλησει θα απαντησω ,δεν θα κατσω ουτε να τσακωθω,ουτε να της κανω παραπονα.της ειχα κανει πιο παλια κ δεν αλλαξε κατι.Απλα δεν θα ξαναστειλω εγω μνμ πχ να δω τι κανει ή να της πω να συναντηθουμε!
2
 
 
 
 
σχόλια
διερευνησε μονο μηπως έχει κλειστει μέσα για κάποιο λόγο και δεν βγαίνει γενικώς και με κανεναν! όλοι ισως περναμε τετοιες φασεις...ειδικα τωρα το χειμωνα!
Το διερευνησα.Δεν καθεται μεσα ,απλα λεει πως δεν εχουμε συγχρονισμο.Βλακειες λεω εγω...Της εχω πει εγω τοσες φορες ν συναντηθουμε μ.αρνειται κ κουβεντα εδω κ καιρο για ν συναντηθουμε,απο μερια της.Οποτε για ποιο συγρονισμο λεει δν καταλαβαινω!α κ ουτε μ.ψαχνει στα τλφ κ ν πω πως δν μ βρισκει..μονο στο messenger μ στελνει π τ χω παντα ανοιχτο!
Scroll to top icon