ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2017 | 00:58

Ρε παιδιά....

Μου φαίνεται πολύ περίεργο που διαβάζω εξομολόγησεις περί εγκυμοσύνης σε ανήλικα κορίτσια ή και φοιτήτριες( σαν εμένα ) . Και οι περισσοτεροι λέτε να το συζητήσουν με τους γονείς τους και τα λοιπά. Και εγώ αυτό σκέφτομαι. Όταν όμως βάζω τον εαυτό μου στην θέση τους γιατί και στους πιο προσεκτικούς μπορεί να γίνει το ατύχημα ( εντάξει μιλάμε για πολύ καντεμια αλλά δεν είναι απίθανο) πραγματικά απελπίζομαι. Πως πας να πεις στους γονείς σου ότι κουβαλάς παιδι;;;;;; Στον μπαμπά σου πως λες για το ατύχημα; Εγώ πραγματικα δεν θα μπορούσα να τον αντικρίσω τον άνθρωπο στα μάτια . Είναι τόσο τραγικό... Δεν θα ήξερα τι να κάνω. Πως μπορεί μια φοιτήτρια να μεγαλώσει ένα μωράκι; Αλλά από την άλλη πως το ρίχνεις; Εγώ ειλικρινά αν σκεφτόμουν το ρεζίλι( σε εισαγωγικά) στους γονείς μου ,νομίζω θα πέθαινα πριν πάρω κάποια απόφαση... μια απλή σκέψη υποθετική είναι που έχω εδώ και κάποια χρόνια..
8
 
 
 
 
σχόλια
Η εντύπωσή μου είναι ότι οι περισσότερες σχετικές εξομολογήσεις είναι για ενδεχόμενες εγκυμοσύνες μέσα σε κλίμα πανικού και όχι για ιατρικώς διαπιστωμένες "με την βούλα".
Θα συμφωνήσω με τα ερωτήματα της εξομολογουμένης γιατί και σε μένα έχουν δημιουργηθεί χωρίς να το θέλω. Απλά θεωρώ ότι νιώθει κάποια τελείως άβολα να πει κάτι τέτοιο, γιατί ως γνωστόν τα σεξουαλικά μας δεν τα συζητάμε με τους γονιούς μας. Αν μεγάλωσε κάποια κοπέλα σε μια αυστηρή οικογένεια λίγο μακριά από τη σύγχρονη εποχή και έχει γαλουχηθεί ας πούμε πιο ''σεμνά'' και της συμβεί εγκυμοσύνη, θα βρεθεί σε δυσκολότερη θέση σε σχέση με μια άλλη κοπέλα που οι γονείς της είναι πιο ανοιχτόμυαλοι. Θα νιώσει σαν μαρκαρισμένη ότι έμεινε έγκυος εκτός γάμου κτλ και θα αισθάνεται ντροπή και άσχημα. Λογικό είναι ότι θα φοβάται να το πει.
Δεν υπάρχει γκαντεμιά, υπάρχει αμυαλιά και απροσεξία. Τώρα εάν τύχει, προκειμένου να σε πετσοκόψει κανένας χασάπης ή να ταλαιπωρείς ένα αθώο πλάσμα για όλη του τη ζωή, καλύτερα να "ρεζιλευτείς" στους γονείς σου.
Scroll to top icon