ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2017 | 23:47

Στη καλύτερη μου φίλη..

Μια φορά κι έναν καιρό το αγόρι μου έμοιαζε με το δικό σου ήταν η κατάλληλη συντροφιά η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μου..Ήταν πράγματι μοναδικός..μη Ρωτάς αν μου λείπει την απάντηση τη ξέρεις..κοίταξε να αγαπάς τι αγόρι σου και να το εκτιμάς..Μην αναρωτιεσαι αν τον θέλω το ξέρεις από το τρόπο που τον κοιτάω..πολλές φορές πως νιώθει τον ρωτάωΦιλα τον καντον δικό σου..μη του στερήσεις το χαμόγελο θα ναι ο θάνατος σου..προστάτεψε τον και άσε με να αναρωτιέμαι πως ακόμα τον κοιτάω και κρατιέμαι Μια φορά κι έναν καιρό το αγόρι σου ήταν το δικό μου..
1
 
 
 
 
σχόλια
Ωραίος και αυτός και αυτή... Θα στο πω ευγενικά. Στα τέτοια σου θα έπρεπε να είχες το αν τον φιλάει και τον αγαπάει και όλα αυτά. Η '' φίλη '' σου ξέρει ότι τον θες αλλά είναι μαζί του; Αυτή δεν είναι φίλη. Δεν ξέρω το παρασκήνιο αλλά κατά τη γνώμη μου δες εσύ να είσαι καλά και θα βρεις σίγουρα κάτι καλύτερο.
Scroll to top icon