ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2017 | 02:02

Έκανα πρόταση γάμου

Αλλα δεν τα παμε καθολου καλα. Συνέχεια σε κατι διαφωνούμε. Αν δεν είμασταν έτοιμοι για γάμο θα σκεφτόμουν να χωρίσω. Εχω γνωρίσει τη παρεα της, την οικογένεια της και αυτη τη δικιά μου και δε μου παει να μπω σε αυτη τη διαδικασία. Θελω να τα πω αλλα αποκλείεται να με ακούσει η να δεχθεί τις απόψεις μου.
11
 
 
 
 
σχόλια
Οι σχέσεις δεν φτιάχνουν με τους γάμους να ξέρεις. Ούτε είναι πίστες τα στάδια των σχέσεων που πρέπει να περαστούν. Αν κάτι δεν μπορεί να λειτουργήσει και δεν μπορούμε πλέον να τα πάμε καλά, ας μην το τραβάμε απ' τα μαλλιά.
Γιατί να κάνεις προτάσεη γάμου ,την στιγμή που λες ότι δεν τα πάτε καθόλου καλά ??Τι στερεότυπα είναι αυτά του τύπου αν δεν πήγαιναμε για γάμο ..και αν πηγαίνατε δηλαδή ?Δεν γίνεται να χωρίσεις ?Πάμε καθόλου καλά??
Γιατί βιάστηκες να κάνεις γάμο; Γιατί όλοι σας βιάζετε να παντρευτείτε/νυμφευτείτε; Άσε τον καιρό να δείξει τα στραβά του καθενός και μετά προχωράτε.Ή συζήτα το μαζί της ή τελείωσε το γιατί θα βασανίζεστε μια ζωή και όπως είπε ο be#blessed και άλλοι, να γίνει πριν υπάρξουν παιδιά-θύματα.
Μίλα της!!!!! Οπωσδήποτε. Κ όσο πιο γρήγορα μπορείς...Που ξέρεις ότι κ η ίδια δεν τα σκέφτεται; κρίμα που λες ότι δεν πρόκειται να σε ακούσει... Η επικοινωνία είναι το παν σε μια σχέση.. οποιαδήποτε σχέση... κ ίσως κ η σημαντικότερη βάση για έναν πετυχημένο γάμο... Δεν ειμαι παντρεμένη οπότε κρατάω μικρό καλάθι αλλά αν το βλέπουμε σαν σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων αν δεν μπορείς να μιλήσεις στον άνθρωπο σου, σε ποιον να μιλήσεις τότε; Σου εύχομαι ότι καλύτερο!
Ε και πότε περιμένεις να μιλήσεις ; Πολλοί έχουν βρεθεί στη θεση σου και δε μιλάνε γιατί θεωρούν οτι δεν έγινε και κάτι τρομερό ώστε να το διαλύσουν. Ασε που τωρα ειπαν θα παντρευτούν και τέλος. Τι θα πουν οι οικογένειες, οι φιλοι, οι γνωστοι; Μα γι αυτο υπαρχει η συμβιωση πριν το γαμο για να δούμε αν ταιριάζουμε, αν το θέλουμε να είμαστε μαζι. Περιμένεις να φτιαξει η κατάσταση μετα το γαμο; Δε φτιαχνει. Μαλλον δυσκολευει κι αν δεν ειστε διατεθειμένοι να το παλεψετε και οι δυο, καποια στιγμη...παει. Αλλα εγω τι ξερω...Δε λεω να χωρίσεις, λεω μονο οτι ο γαμος ειναι κατι που το θες ή δεν το θες. Κοιτα μόνο να εισαι σιγουρος, δες το ψυχραιμα, συζητησε το με τη συντροφο σου. Καλη τυχη ο,τι κι αν αποφασίσεις τελικα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon