ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.12.2017 | 22:53

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ξεκίνησα την περασμένη Δευτέρα στην καινούρια μου δουλειά.Εντελώς διαφορετική απ΄ ότι έχω κάνει μέχρι τώρα, αλλά είναι μια ΔΟΥΛΕΙΑ !Μετά από έναν χρόνο ανεργίας, μετά από ψυχολογικά, βρήκα κάτι χωρίς να με ικανοποιεί απόλυτα, αλλά, βγαίνω από το σπίτι και περιμένω ότι τέλος του μήνα θα μπορέσω να πάω super market.Θα δουλεύω με βάρδιες, ακόμη και νύχτα. Τα χρήματα είναι λίγα. Είμαι η πιο μεγάλη εκεί μέσα και κάπως αισθάνομαι μερικές φορές...όχι μειονεκτικά. Απλά σκέφτομαι ότι ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Σε λίγες ημέρες γίνομαι 44 .Έχω μια δουλειά για να μπορώ ξανά να είμαι ασφαλισμένη για να πάω στον γιατρό.Ίσως κάποτε έρθει και κάτι καλύτερο, αλλά έχω μια δουλειά !
1
 
 
 
 
σχόλια
Μην απογοητεύεσαι...μεσα σ αυτό το χαος που ζουμε,το να βρει καποιος μια δουλεια με 300-400 ευρω θεωρηται μεγαλη τυχη...δυστυχως εκει φτασαμε.δουλευουμε οι περισσοτεροι σχεδόν ολη μερα για ψιχουλα.κανε υπομονη και δωσε τον καλυτερο εαυτο σου,και ευχομαι να βρεις μελλοντικα κατι καλο για σενα. εξαλου η αρχή είναι το ήμισυ του παντώς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon