ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.12.2017 | 20:08

Εχω παραιτηθει απο τον τομεα..

Ειμαι κοπελα 18,5 ετων και πρωτοετης φοιτητρια. Μεχρι πριν παω για σπουδες βρισκομουν σε μια περιεργη φαση οντας τριτο προσωπο σε μια σχεση (ημουν ερωτευμενη και δεν εβλεπα μπροστα μου). Απο τη στιγμη που καταλαβα οτι εκανα λαθος απομακρυνθηκα. Φυσικα ο τυπος δεν μ'αφησε να φυγω τοσο ευκολα αλλα τα καταφερα. Αργοτερα μαθαινω απο τριτους οτι η σχεση τους θα γινει δεσμευση (αρραβωνας). Το παιρνω σχετικα ψυχραιμα αλλα με μια μικρη πικρια μεσα μου. Προσπαθω να συνεχισω τη ζωη μου γνωριζοντας κοσμο χωρις να καταφερω να ταιριαξω με καποιον. Επι δυο χρονια δεχομαι χαστουκια απο τον ερωτικο τομεα και πλεον εχω χασει την ορεξη μου για γνωριμιες και ο,τι αλλο προκυψει. Σιγουρα δεν ειναι καλο αυτο που μου συμβαινει γιατι κλεινομαι στον εαυτο μου και στο σπιτι τον καιρο που θα επρεπε να ειμαι ενεργη. Απλα νιωθω οτι για μενα δεν ειναι γραφτο.. ειδικα αυτον τον καιρο κοντα στις γιορτες βλεπω παντου ζευγαρακια και με παιρνει απο κατω αφου εχω αρχισει να νιωθω πως εχω εγω το προβλημα. Αυτα. Ηθελα καπου να ανοιχτω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μην ακούω τώρα αηδίες, 18,5 χρονών και έπιασες πάτο στον ερωτικό τομέα εδώ και δύο χρόνια. Πολλοί θα θέλαμε να γυρίζαμε πίσω σε αυτή την ηλικία και δεν γίνεται φυσικά και εσύ μιζεριάζεις για μια ερωτική απογοήτευση.
Κοίταξε γύρω σου καλύτερα, με τη δεύτερη ματιά: βγήκες απο ολο αυτο, πάλεψες, εισαι αγωνίστρια και σου αξίζει κατι καλύτερο. Μην βουτάς στην απελπισία και μη χάνεις την αυτοεκτίμηση σου. Και αυτές τις γιορτές,μην σκέφτεσαι μονο τα ζευγάρια που ειναι η μια οψη του νομίσματος. Εκει εξω ειναι πολλοί που λαχταρουν να αγαπήσουν και να αγαπηθουν. Κανε στον εαυτό σου ενα ανεκτίμητο δώρο: ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ. Ετσι, θα καταφέρεις να αγαπηθείς και απο εκείνον που βρίσκεται κάπου εκεί έξω, περιμένοντας να σε συναντήσει και να φωτίσεις την ζωή του.Γι αυτο τέρμα οι αρνητικές σκέψεις. Κι οπότε έρχονται, εφοδιασου με μελομακάρονα και αντιμετωπισε τες με θάρρος.
Scroll to top icon