ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2017 | 12:41

Θέλω βοήθεια επειγόντως

Έχω χωρίσει με την πρώην κοπέλα μου εδώ και 3 βδομάδες. Χωρίσαμε γιατί είχα αρχίσει να νιώθω πως βαριέμαι να βρισκόμαστε και να κάνουμε πράγματα μαζί . Δεν είχαμε πολλά πράγματα να πουμε και το ένιωθα πολύ αυτό . δεν με ικανοποιούσε αυτή η επικοινωνία που είχαμε . Τα είχαμε αρκετούς μήνες και τώρα πριν λίγες μέρες έχει αρχίσει να ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες να μου στέλνει μηνύματα να με ρωτάει αν έχω προχωρήσει την ζωή μου και τα σχετικά . Υποστηριζσι πως εγω ειμαι ανετα με τον χωρισμό μας και οτι δεν έχω επηρεαστεί καθόλου απ'όλο αυτό . παρολαυτα εγώ προσπαθώ να μην την στεναχωρώ περισσότερο και δεν κάνω πράγματα που θα την νευρίαζαν ή θα την στεναχωρουσαν ενώ εκείνη κάνει ακριβώς το αντίθετο . έχει καταφέρει σιγά σιγά να με κάνει να γυρίσω πίσω να τα ξαναβρούμε αλλά ξέρω ότι αυτό ποτέ δεν καταλήγει σε καλό . Ζηλεύω ενώ την χώρισα και δεν ξέρω πραγματικά αν θα έπρεπε να ζηλεύω ή αν ζηλεύω επειδή την θέλω πίσω . Είναι πάρα πολυ μπερδεμενες οι σκέψεις μου. καθε συμβουλή επιθυμητη ακομα και αν η αλήθεια της συμβουλής με πονέσει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξερω αν είναι οντως ετσι τα πραγματα οπως τα περιγραφεις αλλά και μονο που τα περιγραφεις ετσι σημαινει οτι δεν την θελεις πολυ, δεν την εκτιμας πολυ αρα δεν υπάρχει λόγος για πισωγυρισμα! Αν ισχυριζεσαι οτι ειναι χειριστικη και την βαριεσαι, πραγματικα τι σου δινει αυτη η σχεση; Οσο για την ζηλια δεν αποτελει κριτηριο..υπαρχουν ατομα που ζηλευουν ακομη και οταν χανουν καποιον που δεν τον ηθελαν!
Δε σου λείπει εκείνη, σου λείπει η ύπαρξη της ''σχέσης'' και μόνο. Εκτός αυτού, περιγράφεις μία κατάσταση που τα έφτιαξες μαζί της απλά για να έχεις κάποια: εξαρχής μάλλον δεν είχατε καμία επικοινωνία.Γνώμη μου: ξέκοψε από παντού και μην επικοινωνείς καθόλου μαζί της.
Scroll to top icon