ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2017 | 11:49

Ζευγάρια χωρίς παιδιά.

Έχουν καλύτερη σχέση και πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να παραμείνουν ζευγάρι. Τα πιο "δυνατά" ζευγάρια που γνωρίζω δεν έχουν παιδιά. Αναφέρομαι σε ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί. Τους βλέπω και τους χαίρομαι. Ξανασκεφτείτε το όσες θέλετε οπωσδήποτε να γίνετε μητέρες. Ειδικά εσείς που δεν είσαστε πια πιτσιρίκες και δεν έχετε βρει ακόμη τον κατάλληλο σύντροφο. Όταν τον βρείτε, πόσο χρόνο πρέπει πρώτα να επενδύσετε για να τον γνωρίσετε και να σας γνωρίσει; Πόσο χρονών θα είσαστε όταν γίνει αυτό; Και μετά, όταν θα έχει έρθει η ώρα να ζήσετε και να απολαύσετε την συντροφικότητα, αν κάνετε παιδί δεν θα έχετε ούτε τον χρόνο ούτε την διάθεση για τον σύντροφό σας. Γνωρίζω πολλούς άντρες που είναι πάνω από τριάντα και σαράντα και δεν καίγονται ή δεν θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Αντίστοιχα, δεν γνωρίζω ούτε μια γυναίκα. Υπάρχει χάσμα επιθυμιών ως προς αυτό, και ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος γιατί αποτυγχάνουν οι σχέσεις.
5
 
 
 
 
σχόλια
Νομιζω οτι εννοεί ότι οι σχεσεις χρειάζονται χρονο κ λόγω έλλειψης χρόνου αρκετοί κάνουν οικογένεια χωρίς να συγκλίνουν τα θέλω τους με αποτελεσμα να μην είναι σωστη η διαχείριση κ οτι αυτου που παραμένουν χωρις παιδια ασχετα με την ηλικία είναι αυτοί που το δουλεύουν κ ειναι πιο καλά.
Τι μπούρδες είναι αυτές;Αν το ζευγάρι επιθυμεί τα ίδια πράγματα θα είναι δυνατό, ούτως ή άλλως.Αν αμφότεροι θέλουν παιδιά και τα βρίσκουν στον τρόπο ανατροφής τους, όλα καλά.Αν αμφότεροι δε θέλουν, τέλεια.Εκεί που χαλάει είναι όταν διαφωνούν ως κάτι από τα παραπάνω.
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες, ούτε μπορώ να το δω στατιστικά. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει ΠΡΩΤΑ να επιθυμείς τον άλλο ως σύντροφο, και δευτερευόντως ως τον άλλο γονέα του παιδιού σου. Ενίοτε βλέπουμε τον άλλο ως το ''μέσο'' προς την ''ευτυχία'' (όπου ευτυχία=παιδιά) και όχι προεχόντως ως σύντροφο και εκεί χαλάει η σούπα.
Δυνατα ειναι τα ζευγαρια που ειναι μαζι εκ πεποιθησεως. Η σεξουαλικη ζωη του ζευγαριου δυσκολευει μεν, αλλα δεν εμποδιζεται απο τα παιδια. Σου το λεω εκ πειρας :)
Ένα δίκιο το έχεις! :)Πάντως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν πολύ παιδί (και άντρες). Πρέπει απλώς να ξέρεις τι θέλεις και να ξέρεις κι ο άλλος τι θέλει. Και κυρίως να θέλετε ο ένας τα παιδιά του άλλου κι όχι γενικώς κι αορίστως.
Scroll to top icon