ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2017 | 23:17

Προβλημα με τους γονεις και το αγορι μου.

Ειμαι 17 μισο και το αγορι μου ειναι 3 χρονια μεγαλυτερο μου.Εχουμε σχεση 1 χρονο. Μενει 200 χιλιομετρα μακρια λογο στρατου αλλα ερχεται συχνα στην πολη που μενω εφοσον κι ολας πριν παει στρατο εμενε εδω. Θελω να παω και εγω ενα διημερο ( να κοιμηθω εκει μαζι του )αλλα οι γονεις μου δεν με αφηνουν. Τον εχουν γνωρισει οι γονεις μου οπως και εγω εχω γνωρισει τους γονεις του. Να σημειωθει οτι οπι γονεις μου ειναι χωρισμενοι ( δεν ξερω ποσο θα βοηθησει αυτο) . Ο πατερας μου ειναι αυστηρος πολυ και θελει να εχει το πανω χερι ακομα και τωρα. Η μητερα μου ειναι πιο ελευθερη αλλα δεν με αφηνει να παω γιατι φοβαται την αντιδραση του πατερα μου αν το μαθει ( της προτινα φυσικα να μην το πουμε στον πατερα μου). Επισης λεει οτι ειμαι μικρη και αλλα τετοια. Καλα ο πατερας μου δεν θελει καν να το ακουσει. τι να κανω; Πως να το διαχειριστω; Ευχαριστω πολυ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνώμη, αλλά ούτε εγώ θα σε άφηνα. Είσαι ακόμα 17 χρονών και θες να πας 200χλμ μακριά σε άγνωστα μέρη για να πηδηχτείς; Γιατί βιάζεσαι; Περίμενε να ενηλικιωθείς να πάρεις τα πάνω σου να ωριμάσεις και πας να κάνεις ότι θες με ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. Μέχρι τότε, είσαι ύπο την ευθύνη των γονιών σου. Αν εσύ πάθεις κάτι, εκείνοι θα την πληρώσουν.
Δεν υπήρχε περίπτωση να άφηνα το ανήλικο παιδί μου, που ακόμα πάει σχολείο, να ταξιδέψει μόνο του 200 χλμ μακριά για μία εφηβική σχέση με κάποιον 3 χρόνια μεγαλύτερο. Το σεξ είναι το λιγότερο, αν αναλογιστούμε ότι δύο παιδιά που θέλουν να το κάνουν, θα βρουν το μέρος και τον τρόπο ούτως ή άλλως. Και καλύτερα στο σπίτι του ενός ή του άλλου, να είναι ένα ασφαλές περιβάλλον, παρά σε κανα ξενοδοχείου αμφιβόλου ποιότητας κλπ κλπ.
Κάνε υπομονή να τελειώσεις το σχολείο και να ενηλικιωθείς και μετά θα κάνεις ό,τι θέλεις.Μην ξεχνάς οτι οι γονείς σου έχουν την ευθύνη σου, δεν μπορούν να κάνουν τα στραβά μάτια σ'αυτό που θες να κάνεις. 'Εχουν καταλάβει τα πάντα, όμως είναι πολλοί οι κίνδυνοι για να τους παραβλέψουν.
Το αίτημα σου είναι λίγο βαρύ για να το αποδεχτεί ένας γονιός.Ποιός γονιός θα άκουγε πως η ανήλικη κόρη του ζηταει αδεια να πάει μόνη της σε μια άλλη πόλη να κοιμηθεί (δηλ να πηδηχτει)με τον γκομενο της και δε θα αφριζε;Δηλ με λίγα λόγια ζητάς την ευχη τους πάνω στο σεξουαλικο κομματι.Κουλο μου ακούγεται και πες με συντηρητικη αλλά συμφωνώ με την στάση του πατέρα σου
Scroll to top icon