ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2017 | 15:24

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι παντρεμενη 4 χρονια περιπου και εχω ενα παιδακι 3 χρονων.. δν περναω καλα στον γαμο μου.. δεν ειμαι ερωτευμενη κι εχω χασει καθε καλο που ειχα για κεινον..ειναι πολυ τοξικος ανθρωπος και αρκετες φορες ακουει κ το παιδι.. θελω να φυγω! Αλλα φοβαμαι μηπως κανω λαθος.. ειναι καλος ανθρωπος αλλα δυστηχως ανυποφορος.. αυτος δεν θελει να χωρισουμε και λεει πως θα αλλαξει.. ομως αυτα τα εχει πει πολλες φορες και αλλαζει παντα για λιγο! Ειλικρινα δεν ξερω ποιο ειναι το καλυτερο.. ν στερησω απτο παιδι την θαλπωρη της οικογενειας η να σταθω στα ποδια μου και να φυγουμε;;; Δεν ξερω, φοβαμαι μη κανω λαθος..!
7
 
 
 
 
σχόλια
Έχω μεγαλώσει σε τοξικό περιβάλλον με τη μαμά μου να κλαίει συνέχεια γιατί ο μπαμπάς μου της συμπεριφερόταν σα σκουπίδι. Ήμουν στα 9 τη πρώτη φορά που μιλήσαν για διαζύγιο αλλά τελικά δε το πήραν. Ο μπαμπάς μου προφανώς δεν άλλαξε και η μαμά μου μετανιώνει που δε πήρε τότε το διαζύγιο. Αν ρωτούσαν εμένα, θα προτιμούσα να το έχουν πάρει για να απέφευγα τους τσακωμούς τους αυτούς και τη στεναχώρια της μαμάς μου.
Τα πράγματα είναι απλά.Πρωτον του λες τι κάνει λάθος, τι σε ενοχλει και τι θέλεις να αλλάξει.Αν δεν αλλάξει τα μαζεύεις και φεύγεις γιατι πρωτον έχεις μια ζωή και πρέπει να την ζήσεις όπως θέλεις εσυ και δεύτερον άμα μείνεις με έναν ανθρωπο τοξικό όπως λες και που δεν σε κάνει ευτυχισμένη είναι σίγουρο ότι αργότερα θα το μετανιώσεις πάρα πολύ.
Ναι, το πως ένας άνθρωπος συμπεριφέρεται στην ζωή του γενικά μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό το πως συμπεριφέρεται στη γυναίκα του. Μπορεί να είναι ο πιο τέλειος μπαμπάς του κόσμου, ο πιο δουλευταράς ο πιο ευγενικός όμως μέσα στην οικογενειά του όλα αυτά να τα ξεχνά και να βγάζει το μίσος που κρύβει μέσα του. Αν δε έχεις ζήσει παρόμοια κατάσταση καλύτερα να μην εκφέρεις άποψη φίλε Διογένη.
Η καλή μάνα είναι η ευτυχισμένη μάνα. Το ευτυχισμένο παιδί είναι ένα παιδί που εισπράττει αγάπη όχι μόνο απευθείας από τους γονιούς, αλλά και από το καλό κλιμα μεταξύ των γονιών.Μόνο εσύ μπορείς να ζυγίσεις τα υπερ και τα κατά του χωρισμού. Π.χ. την οικονομική πλευρά, το πως εκτιμάς ότι θα συμπεριφερθεί ο σύντροφός σου κτλ. Απλά να ξέρεις ότι δε χρειάζεται να κάνεις τη θυσία να μείνεις με έναν ανυπόφορο άνθρωπο που δεν αγαπάς "για το παιδί".
Εγω δν καταλαβαίνω το τοξικός κ τι σου κανει άσχημα. Το καλο ειναι οτι μπορείτε κ συζητάτε. Αστο λιγο να ξεθυμανει κ βλέπεις αφυυ συζητήσετε σε ηρεμη κατάσταση.
Scroll to top icon