ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2017 | 02:34

Προβλημα

Ζω σε ενα διαμερισμα που φετος εβγαλε τρομερη υγρασια (τρεχουν νερα απο τους τοιχους). Μιλησα με την ιδιοκτητρια για να το φτιαξει αλλα αρνειται λεγοντας πως δεν μπορει. Εγω δεν εχω λεφτα για μετακομιση αυτη τη στιγμη καθως με το ζορι πληρωνω το ενοικιο αυτου του σπιτιου. Τι να κανω?
5
 
 
 
 
σχόλια
Πρότεινέ της να μην πληρώσεις αν γίνεται 2 ενοίκεια και να το φτιάξετε.Αλλιώς πες της ότι θα ψάξεις για άλλο σπίτι.Αν έχει κάποιο ίχνος λογικής θα πρέπει να δεχτεί,γιατί αφενός είναι κάτι που θα μείνει στο σπίτι αφετέρου δεν πρόκειται να το νοικιάσει εύκολα σε αυτή την κατάσταση εάν εσύ φύγεις.
Τι πάει να πει δεν μπορεί;δεν γνώριζε για το πρόβλημα πριν στο νοικιάσει; Θα πρέπει και η ίδια να ψάξει να βρείτε μια λύση,οι ιδιοκτήτες δεν είναι εκεί μόνο για να εισπράττουν το νοίκι,έχουν και υποχρεώσεις.στην τελική ας σου μειώσει το ενοίκιο για να κάνεις κ εσύ τα κουμάντα σου.
Ή μην πληρώσεις ένα/δυο νοίκια και φτιάξτο. Πες της ότι αν δεν το κάνει κάποιος, το σπίτι θα χρειαστεί πολύ περισσότερα για να ξαναγίνιε βιώσιμο. Πες ότι στο πε φίλος που ξέρει από αυτά.Αν είναι καλά στα λογικά της θα το δεχτεί μόνο και μόνο για να μην πληρώσει περισσότερα στο μέλλον.
Scroll to top icon